Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе шо се секирате ке јаде Дида пак чоколадо :pos2:
Поранешниот тренер на Челзи Жозе Мурињо постигна договор со сопственикот на Интер Масимо Морати, па од наредната сезона наместо Роберто Манчини екипата ќе ја води тој.
Иако Интер сеуште нема издадено официјално соопштение, Морати и Мурињо постигнале договор за време на викендот, а блиски пријатели на португалскиот стручњак за италијанските медиуми потврдиле дека Жозе ова лето ќе се најде на клупата на Интер.
Како што пренесуваат медиумите, Мурињо во Интер би сакал да ги види Френк Лампард и Дидие Дрогба. Судејќи според претходните случувања, Лампард најверојатно нема да потпише нов договор со својот клуб, а не е тајна и дека сака да заигра надвор од Англија.
Поради константното незадоволство на двајцата фудбалери и честите конфликти со Аврам Грант нема воопшто да биде чудо доколу Лампард и Дрогба повторно воспостават соработка со Мурињо, која претходно ја опишуваа како "идилична".
извор-Кајгана.ком:smir:
Спомнав негде дека ќе пукаме?Имаш вишак калаш да го дојдам да пукаме заедно?
Ја мислам дека не треба да се радуваме пред време,уште е рано за да тврдиме нешто со сигурност
raqduvajte se na ovaa titula zosto drugata godina pak ke se borite za 3 i 4 mesto
Се радувамеraqduvajte se na ovaa titula zosto drugata godina pak ke se borite za 3 i 4 mesto
Со Мурињо многу играчи сега што играат нема да бидат прва постава,а може и да си отидат и да дојдат други,сите знаеме дека тој е прибирлив тренер