Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да...од ова може да биде нешто,ама дај нека убрзаат процес,не ми се чека крај на сезона,а башка како тргнал сегашниот може без титула да не остаи

abe baci na koj mu se ceka do kraj na sezona koga vise nemozeme napoli da gi tepame

И покрај лошата форма во која влеговме, а солидната на Лацио сепак вечер очекувам победа. Последниве 2 - 3 год ни оди против Лацио, а и мислам дека Рома може да киксира против Каљари кој е незгоден на домашен терен, се бори за опстанок, а и играат со Манчестер во ЛШ.

e ova me raduva, Murinjo go potvrdi prestojot vo Milano i pregovorite so Inter, iako moze da deluva loso vo presret na vecerasnoto derbi, so zadovolstvo bi go zagubil natprevarot dokolku vo Inter pristigne Murinjo - link

jeeeeeeeeeeeeeeeee фајнали !!!! само да се надеваме дека морати нема да се премисли ....

4iim pregovaraat i kako so kazuva negoviot agent deka bil mn zadovolen tesko da se premisli

Mourinho & Inter Talks At ‘Advanced Stage’

Ajде го чекаме ...

И да му речеме ккоооооорпичка кооорпичка на Манчини

za zal murihno gi odbiva ovie vesti i vika deka ne bil vo milano i deka ne saka da go zapoznae morati

za zal murihno gi odbiva ovie vesti i vika deka ne bil vo milano i deka ne saka da go zapoznae morati

Oдамна се имаат запознаено , веќе 2-3 години Морати има контакти со Мурињо , не верувам дека веснициве лажат за овие средби , сигурно имаат релевантни извори кои истата средба им ја потврдиле .

да да и самиот мурињо има кажано дека контакти имало уште кога беше во порто

jas stutuku procitav na skysport deka odbiva sea ako ne e vistina neznam

Samo angliskte mediumi objavuvat deka Murinjo ne bil na pregovori vo Italija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom