Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ти шо мислиш регуларен беше ?

Де бе , не мора да се постира на очигледни ситуации , офсајд чист ко суза али далеку од поклон ситуација .

Вториот беше последица на првиот. Инаку таму нема муабет за офсајт.

Abe ovoj pele vi e najgolemo drvo !zimi imeto so go prai igrac ama pojma nema!

Не би рекол , проблемот е што иаме незаменлив играч на негова позиција така да незнам што очекуваш од двајца дефанзивци у среден ред у ист тим .

Полемиката дали беше офсајд или не брзо се заборава,резултатот е тоа што се памти Катаниа-Интер 0 : 2
Честита да ни е победата
smiley45.gif

Рутинирана победа. Првиот беше од офсајд ама јбг не сум јас крив што не свирнаа судиите.:)

Море Јувентус, и такви слични срања... Можете да си ги носите анти-Интер коментари кај Јувентус(како шо рече TonInter)
А иначе за офсајд беше... ама пак не сме ние криви шо не свирнаја судиине :)
Ајде поздрав до сите фанови на Интер, а Бувентус, и ПКМ, па и Рома можит само да сонувет за следната сезона титула во Сериа А... Ама да сонувет... хехе

FORZA INTER !!!

A be neka si laat more,so se nervirate,sekako samo toa ke mu ostani....neka si se tesat,demek "nie jaki sme ama deka na inter mu popusta sudiite zato ne sme prvi"...mene da vi kazam smesni mi se i interesni....se potsetuvam mene kako mi bese do pred 3-4 godini...
Inace neka ni e cestita pobedava,i neka si uci od greskite Mancini da ne gi povtoruva so Liverpool oti tie ne se Catania..Forza Interrrrrrrrrrr!!!!!!!

Најпрвин ај нека ни е честита победава...
И сите фанови од Јуве и Милан едноставно можат да си пукнат од мака...
Ајдеееее конечно проработе и Суазо...редно беше и тој гол да дајт :aplauz:

Досега има 5 гола во Сериа А...ако грешам поправете ме :smir:

Утрово починал татко му на техничкиот директор Фаусто Салсано.
бог да го прости.
И вест на денот Адриано Сакал да Стане Зидан-не по играта туку по мавањето со глава.Адриано на Утакмицата за Сао Паоло со глава го здрвуе противничкиот играч и добива црвен картон по што може да добие 18 месечен бан од УЕФА па така ако го лапне слободно нека се пријави технолошки вишок!

бог да го прости.
И вест на денот Адриано Сакал да Стане Зидан-не по играта туку по мавањето со глава.Адриано на Утакмицата за Сао Паоло со глава го здрвуе противничкиот играч и добива црвен картон по што може да добие 18 месечен бан од УЕФА па така ако го лапне слободно нека се пријави технолошки вишок!
Со ова за Адриано ме потсети кој бил некогаш .. ах шо му се случи не можам да поверувам бе.. каков играч.. па, ми остана само да се навраќам на моментите кога бил најдобар, освен ако не се врати тотално во форма. Ете и јас, како некои други на форумов шо се навраќаат кога нивните тимови виле најдобри, ќе се навратам во моментот кога мојот омилен играч бил најдобар. Уживајте.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=E3dOZ0FC8rc[/media]

бог да го прости.
Ако ова е за 18 месеци бан од Уефа... :tapp:

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=ujyp5DjkrdA[/MEDIA]

Диме, битна е намерата, а не чинот. Сколс пред две три години проба со бокс да упука некој играч, го ф’тна цел, па пак доби 3-4 месеци казна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom