Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од младинците никој не ми фаќа око нема играч кој се издвојува како на пример во Барса Дос Сантош и Кркич и не се 2-3 години по ред шампиони туку само минатата сезона а пред тоа беа шампиони во 2000 на Пандев и Мартинс генерацијата Маруфи не го бива Фатич е добар Балотелли даде еден гол Суазо му ја даде топката на линијата и го направија Роналдо Филкор не го бива и лани станаа шампиони бидејќи беа колектив а не оти имаше некој индивидуалец Ривас беше меѓу подобрите но го дадоа на позајмица а мислам подобро е да не беа шампиони а да имаше некој јак поединец кој ке се придружеше во првиот тим
А тактиката со младинскиот тим мислам дека треба да биде Интер да ги дава на позајмици па ако некој се покаже да го вратата на сега на подготовките да прават по 1000 грешки манчини остави 10 играчи од прв тим а зеде младинци
И 2000 кога беа шампиони му дадоа шанси само на Мартис кој е измислен за сегашните младинци а Пандев не го земаа затоа што требаше да и платат на Беласица и го дадоа на позајмица

Кај ги споредуваш Кркич и Дос Сантош со нашите? Тие се Змаеви. Еве ти накусо анализа за овие шо ги зеде Манчини во првиот тим.

Ибрахим Маруфи....цар лани дојде од ПСВ еден од најталентираните фудбалери од школата на ПСВ(а знаеме шо младинци излегоа од таму).

СуперМарио(Балотели) супер игра, супер движења има, снажен е, има добра скок игра... знае да даде гол!(мене ме потсеќа на Адри по физичката конституција)

Атила Филкор... игра една утакмица супер 3 катастрофално...не е постојан, иначе знае да даде добар пас во точно време.

Ривас е ЅВЕР!!! лани беше прв стерелец, мислам догодина ако се искалеми ќе го биди, ако го земат во прв тим.

Бомсунг исто супер е, снажен знае да влезе во дуел, дава добри пасови, нема искуство.

Тиџани Белаид... не ме импресиони а многу го фалеа. Не е нешто посебно.

Болзони заедно со Ривас и Андреоли(некст биг тинг) се најдобрите во акедемијата на Интер. ОДЛИЧЕН фудбалер треба да го задржиме.

Андреоли ќе се искалеми во Рома и еве ни замена за Матриксот + е италијанец

Славковски... почнува да разочарува и така...

Значи треба да се играат почесто а кога би добиле шанса ако не на пријателска? Нека продолжи Манчини само нека менува формација се исто па исто. Само, Суазо игра другите стојат? До 1 август и Манчестер се надевам ќе се уиграат и дека ќе крени фитнес и Киву и да гледаме еден супер дуел.

Зошто, ме корегираш кога не си во право???

-Ibrahim Maroufi (Bel)
позиција AM
години 18
Место на раѓање Brussels
Истек на договорот 06/2009
Дојде во интер од PSV (Ned)

Морати денес изјави дека сонот му е Меси и дека е неостварлив бидејки Барса не го продава Меси бил фудбалерот што најмногу го забавувал и дека желба му е да го виде во дресот на Интер ова го изјавил во интервју за Аргентинско ОЛЕ Аргентинските фудбалери му биле слабос бидејки имат техника силен карактер и брзо се приспособуват на животот во Италија

http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=49849

Значи како што реков јас, дојде од ПСВ. Не знам шо се буниш? Од ПСВ дојде во Интер.

Инаку, Маруфи е втор најмлад играч кој заиграл за Интер, после Г. Славковски. Влезе во првиот тим на утакмицата со Ливорно, кога имаше 17 години и 7/8 месеци.

Следни на листата се....Емерсон(најверојатно тој ќе дојди), Маркез или Макелеле. Исто денеш имаше шпекулација дека биле заинтересирани и за Фреди Аду, ама не ми се верува. Сепак Морати рече дека нема да ризикува со такви млади играчи. Можеби следната година.

не ме плашејте бе со Емерсон...аман...таман си реков СУПЕР интер овие(мислам на манчини и синиша) запнале по Емерсон...ебаго!

Ебаго, брат то е ебаго! Ебаго мора да се земи, ебаго подршка за факинг Виеира ебаго. Ебаго пет пати во сезона се повредува, ебаго. Ебаго ако дојде за ефтини пари ебаго, и ако седи на клупа добра зделка ебаго!

Ебаго!:)

Значи интер кога запнале по дефанзивци ке парвиме катанаџо следната сезона дај бе земете еден офанзивец од среден ред се тепачи ебаго

“I played with three strikers in order to experiment, but we still have a lot of work to do in order to get used to playing three in attack. I was satisfied with the way the defence coped but we still need to work on the offensive front.”-Манчини.

И шо демек со три напаѓачи ке играме сезонава?
Ако е така ќе е ок,само шо ке треба само тројца во одбраната ако Манчини сака јака и пред се креативна средина,која ке мора да има 4.

Ништо пак изгубивме 2-1 Манчини на големо експирементира

ајде да напишеме нешто да се утешиме за новиот пораз!
пу пу пу да не ни стане навика!
абе не сме ние криви ние се изигравме како што треба ама нешто не лизгаше топката изгледа крива беше,нели виде судијата 2 офсајди судеше против нас наместено е не местеа

ајде очекувам уште сожалување

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom