Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
конечно да објасни што и како му се вртело цело лето.
се согласувам со повеќето освен со тоа дека инсуа не вредел пошто бил толку млад. зарем јоветич не вреди тоа што го зима или лоренцо, односно двојно повеќе од тоа што им даваат моментално, односно колку што заработуваат на нивни грб треба барем дупло да зимаат.
стиснати се дефинитивно, работат како фиорентина да е некоја фирма не тим со амбиција, не купија ни еден дефанзивец асален, така да јас не сум задоволен од шопингот ова лето.

Па до некаде и е у право Корвињо.Што е тоа играч од 20 години како Инсуа да бара плата од 1.2 милиони евра.Па Јоветич е минимум 5-6 пати поскап од Инсуа и уште толку повреден од него па мислам дека зима 600 000 е годишно.Толку зимаше бар првата година,сега можеби е тоа накачено но не врувам повеќе од 800 000 е да зима.Не сум задоволен и јас со тоа што не земавме асален централен бек,а го чекаме веќе со години.Другите делови од теренот ни се супер покриени,штета што Муту и Јове не се на располагање.Прандели за Муту изјави пред 10тина дена Муту е најдобриот играч што некогаш го тренирал.Верујте ми,Муту има уште многу да даде за Фиорентина.

Па до некаде и е у право Корвињо.Што е тоа играч од 20 години како Инсуа да бара плата од 1.2 милиони евра.Па Јоветич е минимум 5-6 пати поскап од Инсуа и уште толку повреден од него па мислам дека зима 600 000 е годишно.Толку зимаше бар првата година,сега можеби е тоа накачено но не врувам повеќе од 800 000 е да зима.Не сум задоволен и јас со тоа што не земавме асален централен бек,а го чекаме веќе со години.Другите делови од теренот ни се супер покриени,штета што Муту и Јове не се на располагање.Прандели за Муту изјави пред 10тина дена Муту е најдобриот играч што некогаш го тренирал.Верујте ми,Муту има уште многу да даде за Фиорентина.

па нели зборувавте за Фелипе дека тој е човекот кој го чекавте... така барем јас читав едно време

па нели зборувавте за Фелипе дека тој е човекот кој го чекавте... така барем јас читав едно време

не знам дали сме викале дека тој е човекот, кога се покажа дека не е, нормално сме се надевале ..мислам човекот не испагна никаков апгрејд од даниели така да останавме празни на таа позиција.

felipe bese toj sto mislevme deka ke ja popolni dupkata vo odbranata ,no za zal se pokaza deka sozdade uste pogolema dupka.plus i dainelli go zagubivme zaradi nego.vo celava situacija so transferive mi e cudno sto sepak papa waigo ostana vo timot iako bese najaveno deka ke bide prodaden.sepak ne mislam deka miha ke mu dade nekoja sansa na prvenstven natprevar ako se zeme v predvid toa sto dojde cerci.sakav da prasam:so koja noga igra cerci?? ako znae nekoj?pozz i forza VIOLA!!!

felipe bese toj sto mislevme deka ke ja popolni dupkata vo odbranata ,no za zal se pokaza deka sozdade uste pogolema dupka.plus i dainelli go zagubivme zaradi nego.vo celava situacija so transferive mi e cudno sto sepak papa waigo ostana vo timot iako bese najaveno deka ke bide prodaden.sepak ne mislam deka miha ke mu dade nekoja sansa na prvenstven natprevar ako se zeme v predvid toa sto dojde cerci.sakav da prasam:so koja noga igra cerci?? ako znae nekoj?pozz i forza VIOLA!!!

мислам дека е левак, тој го изведе слободниот наменет за левак и шутираше во гол.

hm,interesna situacija.levak sto igra po desna strana ima prednost sto moze i da sutira po gol,sigurno i nema da mu e problem da igra i levo ako e potrebno.dobro e sto znae i slobodni da sutira.najaven e za natprevarot so lecce,pa neka dade nekoj gol...

pasqual , vargas, d'agostino i cerci.. 4 levaci hahaha parce ke praat

hm,interesna situacija.levak sto igra po desna strana ima prednost sto moze i da sutira po gol,sigurno i nema da mu e problem da igra i levo ako e potrebno.dobro e sto znae i slobodni da sutira.najaven e za natprevarot so lecce,pa neka dade nekoj gol...
uste pointeresno e so marchioni najverojatno ke igra levo krilo, probuvase vaka Mihajlovic so totenhem ako ne se lazam, i ljaic se vraka pa bi trebalo da igra, dagostino ke se vrati nazad so montolivo

абе Черчи ти е исти како Меси... по десна страна со лева нога, опасна комбинација, ќе видите!!!

нека му е честито првата победа на прандели, нека му се множат.

Cestito pobeda na Prandelli.Merak mi e sto dava sveza krv na reprezentacijata.Se nadevam na slednata i De Silvestri ke zaigra i Gillardino.Poleka poleka ke gi opravi,igrata veke e kade kade podobra od onaa na Lippi na svetskoto

italija igra natprevar vo firenca, gila, monto, LDS, legendi na klubot kako Prandeli i Baggio se vrakaat vo firenca, tuka e i Pazzini, site ke bidat dobro precekani na artemio franchi, Montolivo izjavi deka nema nikakvi problemi da go prodolzi dogovotor ideka saka da igra za fiorentina, milo mi e sto kapitenot ostanuva.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom