Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Гамберини е 2 меча суспендиран...а и некако искочен ми е од форма.Добро,беше доста повреден,КРолдруп беше најдобар бек лани!!!

--- надополнето ---

ЕЈ ЛИНК АКО МОЖЕ ЗА УТАКМИЦАВА?

Save the children pisuva na novite dresovi... Bravo respekt

Ajde da si tepame

Значи неправда највеќе мрзам.Немам зборови за овие судии...

Мислам Занети треба да учи...ццц :pos2:

хаха 2 чисти можеше да го праша кај сака да му шутне, а јас мислам дека на негово место болати :)

--- надополнето ---

маркоини беше многу лош, веднаш на клупа, љаич стартер од наредно коло.

ke mi kaze nekoj kako igrase viola?nemav prilika da gledam.sepak ne sum zadovolen rezultatot.podobri li bevme?

--- надополнето ---

patem zosto go isklucile vargas?

ke mi kaze nekoj kako igrase viola?nemav prilika da gledam.sepak ne sum zadovolen rezultatot.podobri li bevme?

еве јас ќе ти изреферирам.
прво еве го голот на наполи:
и на раи дадоа од многу камери покажаа дека нема гол, т.е. дека топката не ја поминала гол линијата.
иначе добро играше фиорентина, убав гол на дагостино и после израмнувањето имавме и доста шанси и за 2 гол, али занети на 2 пати се изрезили, после монто нормално никако да ја втера, па џила еден зицер ко по обичај си утна, па маркиони се изнапромаши - се гледаше дека не му е денот. влезе тој черчи новиот и имаше неколку влезови знае да направи акција.
за одбраната линија од клоудруп и натали не е за фалење, и морам да кажам дека дури и пасквал ги вадеше на неколку моменти.
послените 10 мин. не се ни гледаат пошто 10 на 10 изморени сите и одвај се довлекоа до крај.

1-1 najrealno

gilardino promasi 100% sansa za 2-1 kakov bot e gila

[/COLOR]patem zosto go isklucile vargas?

варгас го исклучија демек му мавна глава на тој од наполи, а овој као оние смешните видеа после 15 сек. му текна, абе чек треба за нос да се фатам и да паднам.... али сепак би рекол оправдано му дадоа црвен картон, иако не го удри сепак наседна на провокација, го изнервираат и не остана кул.

--- надополнето ---

1-1 najrealno

gilardino promasi 100% sansa za 2-1 kakov bot e gila

али добро обработи за голот на д'аго , али би требало да ја земе топката и да останува после тренинг секој ден додека не научи како да ја удри

Ај и јас да се изјаснам.Како прво гол немаше,али судиите во Италија продолжуваат да се на ниво на фудбалска лига на Македонија Југ,трета лига.Играта ме бендиса,морам да признаам и заслуживме победа,поготово во второ полувреме кога НАполи не сосдаде ама баш ни полу шанса.Зицерот на Џила беше тоа што фалеше за победата.Ми се свиѓаше како ја контролиравме топката и поседот.Бевме подобри каде-каде,али ете пак не победивме.Со оглед на тоа што е прва утакмица и не се сите 100% спремни,изигравме и повеќе од мојте очекувања.Одбраната добра,средината добра,освен Занети што зезна на двапати можеше 2 гола да даде.Дагостино супер изигра и мислам дека ќе биде право засилување.Ме изненади и Черчи,за кого немав мислење пошто не сум го гледал,али дечкото има брзина,движење,техника...мислам дека е играч што може на терен да направи разлика.Доста позитивно изненаден од него.Варгас одличен,али наивен доста.Не требаше така глупо да изреагира.Да останевме комплетни мислам дека ќе победевме,баш бевме во фаза на добра иницијатива и НАполи тешко ќе издржеше,али тоа е.Глупост голема и заслуќен црвен.Све на све задоволен,дури и повеќе од очекуваното.Не заборавајте дека НАполи се спремаѓе многу порано од нас ради УЕФА натпреварите.Добра прва на Михајлович

loso e sto vargas moze da dobie suspenzija za duri tri natprevari.toa avtomatski znaci i mesto vo prvite edinaeset za cerci za duelot so lecce.me raduva sto kazuvate deka dobro odigral.jas seiste se cudam zosto go nema santana.vo vakvi situacii toj bi mozel dosta da pomogne ako se znae i faktot deka toj moze da igra na pozicijata na poluspic igrac.inace denes procitav deka imame opcija da go kupime za idnata sezona makedonecot so srpski ambicii aleksandar ignjovski,koj bi bil prviot makedonec vo viola iako ne se cuvstvuva takov.:pos2:.FORZA FIORENTINA.
KRIVO MI E SEPAK STO NE GO SLAKNAVME GRDIOT NAPOLI...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom