Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
1 1 нека ми кажи некој како игра фирентина за сеа добро али мислам дека одбраната малце згреши за примениот гол ајде ке се среди иначе павличенко го постигна голот ЧС

--- надополнето ---

2 1 за фиорентина лјаич :vozbud:

1 1 нека ми кажи некој како игра фирентина за сеа добро али мислам дека одбраната малце згреши за примениот гол ајде ке се среди иначе павличенко го постигна голот ЧС

1-2 е сега за нас, љаич им бапна гол по нафрлање од маркиони кој игра на лево хахах, добар е миха, прандели никогаш немаше вака да ги постави.
инаку не игра многу фиорентина, не игра со сите првотимци и у главно се бранат во ова прво полувреме. комото си направи почетничка грешна, нешто што на тренинг не смее да помине, им ја даде онака ... свашта.
тотенхем у главно си игра, ние со пола сила, ми се свиѓа што знаеме да бидеме конкретни, од 3 акции 2 гола.

1-2 е сега за нас, љаич им бапна гол по нафрлање од маркиони кој игра на лево хахах, добар е миха, прандели никогаш немаше вака да ги постави.
инаку не игра многу фиорентина, не игра со сите првотимци и у главно се бранат во ова прво полувреме. комото си направи почетничка грешна, нешто што на тренинг не смее да помине, им ја даде онака ... свашта.
тотенхем у главно си игра, ние со пола сила, ми се свиѓа што знаеме да бидеме конкретни, од 3 акции 2 гола.

добро е ајде ако можете издржете иначе од англија баш тотенхем ги сакам:S

добро е ајде ако можете издржете иначе од англија баш тотенхем ги сакам:S

сега би требало да влезат монтоливо и д'агостино, најдобриот среден ред во најава во италија :)

Јове ке отсуствува 8 месеци од терените а не 6 како што претходно беше соопштено. Потребни ке бидат 2 операции, а не една
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“He will require two operations. The first to stabilise the external collateral ligament and external meniscus, while the stabilisation of the anterior cruciate ligament will be done in a second operation,” Dr Ulrich Boenisch told the official Fiorentina website.
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“The lay-off time will be around two months more than the six for a traditional operation, but the two surgeries will guarantee an easier recovery process for the player.”[/FONT]

после дугачко расмишљање заклучив дека треба да ја ујачаме одбраната хахаххаха

Imresioniraa Ljajic i d'agostino... Bravo za mladiot ljajic ke napravi boom osekam, d'agostino kako kompjuter site pasovi tocni..

Normalno za golovite zgresija moroncinjata comoto i felipe

инаку продолжува крадењето на играчи, овој пат џенова ( палермо го собра мунос ) која ќе го собере инсуа.
ми здосади од ова, преку кур од вакви тимови кои не знаат да си најдат свои играчи, ќе испадне дека сите играчи у лигава биле најдени од корвино, само јебига работи за стипса газда.

odbranava ni e tapa, ja mislev felipe neso ke igra sezonava ama ne vetuva mn, komoto ne praam muabet ama ne se sekiram go iame LDS, dobro prva pojaka utakmica ima vreme do pocetok na prvenstvo ke se opraime, a stvarno mi e krivo so nema da gi gleame Jo-Jo i Ljaic zaedno ke praea partali

--- надополнето ---

инаку продолжува крадењето на играчи, овој пат џенова ( палермо го собра мунос ) која ќе го собере инсуа.
ми здосади од ова, преку кур од вакви тимови кои не знаат да си најдат свои играчи, ќе испадне дека сите играчи у лигава биле најдени од корвино, само јебига работи за стипса газда.
ic ne se zamaraj ako korvino smetal deka ne vredi da se dadat pari za nego najverojatno e vo pravo :) lani genova go naprae toa so Zapatter i se zaebaa po edna sezona go prodadoa, za munoz vikaat deka bil vo ocajna fizicka forma i zatoa corvino ne go zel, za insua i toj ke se ukaka, bese posledna opcija vo liverpool i izigra samo zaso site dr se povredija, fintava e so toj bese kopuk najnizok igrac u anglija i za edna sezona izrasna magare ama toa ne bas dobro sea treba da go navikne teloto na taa visina i tezina so bara mn poveke napor

D'Agostino e majstorise, gila standard so glava gol, bravo za ljajic.. ali so praime u odbrana sme kasa...bolje da ne zimame napagac, da se pojacame u odbrana

D'Agostino e majstorise, gila standard so glava gol, bravo za ljajic.. ali so praime u odbrana sme kasa...bolje da ne zimame napagac, da se pojacame u odbrana

а брао, одбрана да купиме ако купуваме.
ако не купуваме тогаш ќе треба да играме како што игравме прво полувреме, играчите од среден ред да играат дефанзива односно повлечено.
головите што паднаа денес мање више пошто ги стави сите играчи да поиграат што е и правилно на пријателска додека тотенхем очајно сакаше да победи - првенствена утакмица за нив.
п.с. љаич е ѕвер, само и другите да ни останат здрави.

vo sekoj slucaj ne bevme losi iako primivme dosta glupi golovi po greska vo odbranata kade ocigledno sme dosta tenki.comotto neznam sto bara seuste kaj nas,dodeka i natamu prodolzuva so razocaruvacki nastapi i felipe.isto mislam deka i napadot treba da go zasilime,kade ocigledno ni treba uste eden kvaliteten napagjac.pa nemozeme samo so ljajic i gila.sto ako se povredi nekoj?najdobro ja gledam sredinata na terenot ,tamu sme najdobri.me iznenadi dobrata igra na zanetti koj denes bese najdobar.po se izgleda monto i dago ne se vo dobra forma ,no ke bide.jas mislam deka ni treba uste nekoe zasiluvanje.neznam samo sto gazdi ke imavme,totalno nezainteresirani.slusnav deka na krajov na godinava planirale da ja prodadat fiorentina.nikakov aber za zasiluvanja,da se cudi covek dali i nekakvi ambicii imaat veke.inaku ljajic ima potencijal,no nekako poveke go gledam na levata strana.treba da najdeme nekoj za taa pozicija na poluspic igrac.nikako ne smee da se prodava vargas,toa ke bide fatalna greska.mnogu znaci za nas.nemoze i da ne mi e zal za jovetic,toa e strasna zaguba za nas.sega se somnevam deka mozeme vo top 4 bez nego posto ne se najavuva nikakvo zasiluvanje kako zamena.kako celo edinstveno me nerviraat gazdite.neka odat u pm ako nemaat veke inters da investiraat.pred malku citav deka bile pobogati i od moratti od inter.sto ke kaze toa...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom