Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ко замена на Јоветич незнам зошто го гледате Ди Натале,тој ви е како Џилардињо,Јоветич е друг тип на играч,кој може да игра како крилен напаѓач и позади напаѓачите,ако го задржавте тој Кеирсон би можел да игра таму,или пак Корвињо да си најде некое ново привремено засилување.
И баш ми е жал што се повреди,имаше потенцијал дечкото да изигра во супер форма сезонава.

Значи ко замена на Јоветич незнам зошто го гледате Ди Натале,тој ви е како Џилардињо,Јоветич е друг тип на играч,кој може да игра како крилен напаѓач и позади напаѓачите,ако го задржавте тој Кеирсон би можел да игра таму,или пак Корвињо да си најде некое ново привремено засилување.
И баш ми е жал што се повреди,имаше потенцијал дечкото да изигра во супер форма сезонава.

leleeeee 300 gluposti iznapisa drugarce bez navreda
kako prvo di natale nema vrska so gilardino i so jovetic se slicni di natale moze da igra krilo i e vtor napagac
kako vtoro keirson bas e centralen napagac i samo postgnuva golovi i toa mu e zadacata
kako treto stvarno mi e krivo za jovetic sto se povredil maka ke imate golema ama ke zemite igras siguren sum

leleeeee 300 gluposti iznapisa drugarce bez navreda
kako prvo di natale nema vrska so gilardino i so jovetic se slicni di natale moze da igra krilo i e vtor napagac
kako vtoro keirson bas e centralen napagac i samo postgnuva golovi i toa mu e zadacata
kako treto stvarno mi e krivo za jovetic sto se povredil maka ke imate golema ama ke zemite igras siguren sum

Океј бе курназ,мисли си како сакаш,според мене Ди Натале не е тип на играч кој може да ја превземе улогата што ја имаше Јоветич во Фиорентина.
Кеирсон го лупнав онака,плус тој се врати во Барса ко што ми се чини,така да единствена надеж им е Љаич(ваљда вака се вика) да се прилагоди на играта и да заигра за прв тим што поскоро,се надевам дека ке ја искористи таа шанса.

Баш штета за Јове.Тоа е што е,само се плашам да не остави траг на неговата кариера.МИслам дека е млад и дека нема да биде така.Голем баксуз ни е оваа 2010 год.Само повреди,а ова дојде тотално неочекувано и баш се изнервирав.
Се надевам Љајич ке покаже што знае,само што нема искуство тоа ме плаши.По мене,а и по други што имам читано низ нет Љајич го сметаат за поголем талент,али треба тоа да го докаже.
Што ќе се прави со нови играчи незнам.Од проблем во одбрана есга и во нападот ќе имаме.Ај ќе почекам што ќе биде,ма да гледам дека кесето не го одврзуваат нешто лесно

edinstvena opcija da kupime dobar kvaliteten napagac : rossi, misimovic, baptista... e da go prodademe vargas.. neznam toa kolku e dobro

do koja god. ima vargas dogovor ?

МИслам до 2012 дека има договор.Многу зависи со која формација ќе играме годинава.Иначе со продажба на Варгас можеме да купиме 2 екстра играчи!!!

МИслам до 2012 дека има договор.Многу зависи со која формација ќе играме годинава.Иначе со продажба на Варгас можеме да купиме 2 екстра играчи!!!
da da formacijata e mn bitna, mada ako go prodademe vargas najverojatno ke igrame 4-3-3 , epten maki ke si ima miha da ja sredi formacijata
ako go prodademe vargas i ostaneme na 4-2-3-1 ke mora da kupime levo krilo ja glasam za elia :) , i sea poso barame zamena i za jovetic podobro da kupime nekoj koj moze da igra na desno krilo i pozadi napagacite za koa ke se vrati mutu da moze da premine na krlio, ja bi sakal dos santos da dojde

ako igrame 4-3-3 so prodazba na vargas ke se kupuva sredina asamoa i napagac sea ne znam na koja strana bi igrale ljaic ili jovetic od levo ili desno ? samo elia

јас волку жалење за некој фудбалер немам читано, како кој знае што да му се десило ...де бре нормална работа за фудбалер, од ова може само посилен да се врати.
ќе ја пропушти 1/3 третина од првенството, ништо страшно, а мислам дека и порано ќе се врати...
интерсно се вратија некои имиња како потенцијални засилувања, меѓу кои роси и кваљарела, и 2-ца супер играчи и 2-ца прескапи за нас.
сега добро ќе беше корвино да ја завршеше работата со дембели али дембел тој, уште една негова незавршена, недокрајчена работа. сигурен сум дека пак ќе земе некое дете што завршуева на "ич". сепак јас сум и со овој состав задоволен, али јас го рачунам маркиони исто така дека ќе се повреди кај да е, ако не на тренинг на првите 3 натпревари сигурно така да стварно испадна дека фали играч. ај да не почнам и ја да го тупам многу, се изнервирав :D
поздрав.

ovoj gluperdava corvino pak misli da donese 19-godisen argentinec..samo saka pari da prai svinja glupa, preku kur od deca
neka kupi nekoj iskusen napagac svinjetina

Argentinskive mediumi pisuvaat deka Bolati bi mozel da premine vo river plata a vo sporotiven pravec da premine Rogelio Funes Mori 19 godisen napagac, spored vesnikot fiorentina e pred potpis so FERNANDO od porto i bolati ke dobiva se pomalku sansa da igra pa se ocekuva da premine vo river http://www.fiorentinanews.com/approfondimento_home.asp?idn=80501

--- надополнето ---

A miha izjavi deka ljaic e prv kandidat da go zameni jovetic, i deka ke poceka da vidi kako ke se snajde na prijatelskite utakmici

--- надополнето ---

[video]http://www.fiorentinanews.com/approfondimento_home.asp?idn=80511[/video]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom