Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
moze so Milan ili so Juventus jas sakam

--- надополнето ---

FIORENTINA - napoli prvo kolo.. vtoro kolko gostuvame na lece.. ajde 6 boda top da pocneme

moze so Milan ili so Juventus jas sakam

--- надополнето ---

FIORENTINA - napoli prvo kolo.. vtoro kolko gostuvame na lece.. ajde 6 boda top da pocneme

може некој да ми каже дали во нашиве кладилници може да се стави пари на кој ќе го освои првенството?

da be vo site ke ima za 1 nedela.. vo betcity i vo meridian moze porano

може некој да ми каже дали во нашиве кладилници може да се стави пари на кој ќе го освои првенството?
haha i ja sea bas mislev da staam pari na fiorentina :) citam fiorentina ima 41 koeficient i e 5 po sansite da osvoi titula u liga.

Rasporedov ne ni e los, ama sepak milan i juve ni se edna do druga, a i utakmicata so roma edno kolo pred ovie tuka ni e malce gust rasporedot, 11,13 i 14 kolo

1. FIORENTINA-NAPOLI
  2. LECCE-FIORENTINA
  3. FIORENTINA-LAZIO
  4. GENOA-FIORENTINA
  5. FIORENTINA-PARMA
  6. FIORENTINA-PALERMO
  7. SAMPDORIA-FIORENTINA
  8. FIORENTINA-BARI
  9. CATANIA-FIORENTINA
  10. FIORENTINA-CHIEVO
  11. ROMA-FIORENTINA
  12. FIORENTINA-CESENA
  13. MILAN-FIORENTINA
  14. JUVENTUS-FIORENTINA
  15. FIORENTINA-CAGLIARI
  16. UDINESE-FIORENTINA
  17. FIORENTINA-INTER
  18. BOLOGNA-FIORENTINA
  19. FIORENTINA-BRESCIA

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]'Gila wants to leave Fiorentina'[/FONT]
Friday 30 July, 2010
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Alberto Gilardino wants to leave Fiorentina and play Champions League football, according to former Milan striker Marco Simone.

Gilardino's future has been the subject of great debate in recent months after he questioned Fiorentina's long-term project.

French champions Marseille have expressed an interest in the Italy international, although he appears to be outside their price range.

Speaking to Radio Monte Carlo, Simone claimed to have acted as intermediary between Marseille and Gilardino.

“I know that Alberto wants to leave Fiorentina to go and play in the Champions League.

“I led the deal to take him to Marseille and talks are still open even if I believe that it would be very difficult for Fiorentina to let him leave.”
[/FONT]
gilardinonews06.jpg

'Gila wants to leave Fiorentina'

нек иде нек крши глаа...иако мислам дека нема да си оди, како и сите останати сега ќе пробаат оваа сезона да направат нешто повеќе, па од другата ќе одлучуваат. сите други се во прашање не само џила. се зависи од наредната сезона како ќе помине.

Еве ме и мене.Се врати од Шпанија во нашава пустелија :nesvest: Гледам нема многу новости...Инсуа го рачунам како наш играч,па мислам дека имаме квалитетен,искусен млад лев бек,нешто што ни фалеше многу.Сите 3 играчи што ги земавме се квалитетни,плус ако останат Варгас,Муту,Фреј...мислам дека сме конкурентни,па и појаки(ако Дагостино се покаже како пред 2 сезони).Желба ми е само уште еден квалитетен бек како Кордоба на пример,али отом потом...ќе видиме

Календаров ми се свиѓа.Ко ќе видиш нема веќе слаби екипи во Серија А,така да добар е!

Veloso vo Genoa, bravo za genova mn konkretni na pazarov nie samo razmisluvame, kolku za transferot, kolku plata da daeme, ovie resavaat veloso i go zimaat bravo ke bidat seriozna konkurencija

Gila denes povtori toa so go kaza pred nekoj den deka ostanuva vo fioretnia i deka ne znae zaso i koj pisuva vakvi informacii, baska so od fiorentina nekolku pati potvrdija deka ostanuvaat najakite igraci. http://it.violachannel.tv/dettaglio-ultimora/items/comunicato-stampa.4552.html

a insua treba da se prikluci na ekipata vo ponedelnik

top insua vo ponedelnik doaga.. a levo ili desno igra ?? ako igra levo, vargas go sitkame 100%

top insua vo ponedelnik doaga.. a levo ili desno igra ?? ako igra levo, vargas go sitkame 100%

игра лево и не го шиткаме варгас, пошто никој нема да даде 25М а и зошто да го продаваме кога варгас игра напред.

So i insua ke se pojacame levo, amani treba stoper i napagac

Ако остане Муту не ни треба напаѓач.Плус Бабакар и Сеферович се покажуваат многу добро на тренинзите.Повеќе ни треба еден бек класичен,јак и искусен

Ако остане Муту не ни треба напаѓач.Плус Бабакар и Сеферович се покажуваат многу добро на тренинзите.Повеќе ни треба еден бек класичен,јак и искусен

никој не ни треба бе, ќе ги рушиме и вака :)
само да не не стрефи малер ко лани со повредите и го зимаме првенството, гарант :)

Ми се свиѓа оваа твоја увереност...:zlo:Само мислам дека ни фали уште таа последна алка у одбраната да бидеме комплетни.Нормално и да останат Варгас,Муту,Фреј...тогаш ќе бидеме стварно јаки,ма да и сега не сме лоши.Само Инсуа и Дагостино да се прилагодат.Поготово Дагостино да ја врати формата од пред 2 години кога постигна 9 гола.Исто и Џила да поработи на ногата сјебана:toe:Плус тука се Љајич,Болати,Филипе.Пасквал,Сантана,Занети...фудбалери кој ќе помогнат многу од втор план некогаш и од прв!

transferot na insua vo fiorentina pred propast.golemo cenkanje od strana na fiorentina ke bide najverojatnata pricina za toa.taka e koga imame goltari precedatel i sportski direktor.:toe:........nikako da trgne rabotava.kolku za edna genoa nemozeme,u kurac se veke........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom