Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
D'agostino samiot izjavi deka odi za Firenza,a vek bil viden na Artemio pred nekolku casa!Taka da rabotata e zavrsena.Ke vidime kako ke se pokaze,no bi sakal uste eden u sreden red pokraj nego i Montolivo.Plus tuka da ostane i Bolatti i mislam deka sredinata e tip top!!!

na klipov ke vidite kako i nas ni dava dva gola!

--- надополнето ---

oficijalno d agostino vo fiorentina:
Ufficiale: Gaetano D'Agostino è un giocatore della Fiorentina.
cestitki:vozbud:

--- надополнето ---

UFFICIALE: Mihajlovic nuovo tecnico della Fiorentina

И Михајлович и официјално е нов тренер на Фиорентина, искрено, му посакувам многу успеси т.е., вицешампионско место наредна сезона. :)

D'agostino officijalno vo Fiorentina.Istoto i za MIhajlovic koj utre ke ja ima promocijata vo 12h.Cestitki

interesna izjava na agentot na Aquilani, koj voedno e i agent na D'agustino, veli: Aquilani mu e slaba tocka na Corvino, go bara veke nekolku godini, ke vidime so ke se sluci naskro

--- надополнето ---

Pretstavuvajeto na mihajlovic

za akvilani zaboravete.toj e isti tip na igrac kako montolivo i d agostino taka da ne e toa sto ni treba.od toa sto uspeav da razberam e deka ke se bara uste eden srednjak koj bi imal defanzivni funkcii i koj bi bil fizicki snazen.nesto kako sissoko od juve.toa znaci deka bollati ne e planiran za prva postava.inaku sega citav deka comotto i donadel se veke prodadeni ,no se drzi vo tajnost uste toa vo koj klub.deneska vice pretsedatelot cognini izjavi deka fiorentina ne e supermarket i deka nemaat namera da prodavaat zvezdi.mihajlovic istakna deka ke se obide da gi anulira site dilemi vo gilardino dokolku takvi postojat vo vrska so ostanuvanjeto vo viola.pozzz

ајде да видиме... еве ни нови ствари интерсни за коментирање и со нетрпение да чекаме нова сезона.
мене ме интересира каде ќе го игра монтоливо, прво ме интересира како ќе изигра на светско се надевам дека ќе го игра, а не ко вчера со мексико моџи или не знам кој ги става , малку разочаран од липи. доколку купат дефанзивец - среден играч монто би можел да игра поофанзивно, нешто што чекам да го видам дугачко време.
би требало михалович да инсистира на одбрана, не да се повреди гамберини и да ни отиде сезоната у к...
и секако свој тип на тактика со што би се разликувал од прандели

Ajde da trgnat na dobro rabotite so Mihajlovic i Dagostino

Mislam deka dobro trgnaa rabotive.Treba sega timot da se iscisti od nekoj fudbaleri koi ne dado premnogu za Fiorentina.

pa na mojot spisok se zaneti, comoto, natali, gobi, pasqual, donadel, mada ovie poslednive trojca nekako ne mi e seedno da si zaminat poso igraa so srce za fiorentina, ama sea toa e mora da se praat promeni i bas na nivnite pozicii promeni ni se najpotrebni, se spomnuva uste edno zasiluvanje za srediot red vo fernando ili meirales, se nadevam bolati ke se pokaze na svetsko i ke ostane vo fiorentina, pa da se skoncentriraat na odbranata i na Dembele :), treba da vidime kako ke zavrsi rabotava so vargas i so gila, eve vargas da ostane ke ni treba samo centralen i uste eden napagac.

sega citav nesto interesno.fiorentina se interesira za inler.sakaat da go dovedat i nego za nasiot sreden red od trojca igraci.zamislete dagostino,inler,montolivo-pa toa bi bilo koska sreden red.inace se spomnuva i za nekoja trampa megju comotto i foggia od lazio sto i nee taka loso.sepak za napad mora da zeeme uste eden ete dembele e dobar.a za nazad neznam kako ke bide,no mislam deka sigurno ke zemame eden lev bek.centralen mozebi i nena da se zema.pozz

Za da odbranata bide koska mora eden centralen bek.Makar toa bilo i nekoj postar igrac od tipot na Cordoba(koj MIhajlovic go saka) iako ima 34 godin.So ogled na toa sto MOntolivo poveke e kreativec,a D'eagostino organizator,mislam deka ni treba eden jak destruktivec vo sredina.Bolatti da vidie kako ke se snajde na SP,ali mislam deka eden cvrst igrac tuka ke treba.Posle napadot,kaj sto se nadevam vo Rossi ili Dembele,ma da ima tuka poveke izbor spored mene!

луѓе, а да свртите еден број до андреа да ми кажете да одвзе кесето малку што се стиснал толку!
ај да глеаме сеа италијаниве што ќе напраат со швицарска, пирло е повреден, очекувам монто да стапи на сцена :)

TOp vi e na vas, site treba da ste menageri na Fiorentina
forza viola

Eve me i mene ekipo

sreken sum za mihajlovic mnogu

a sto e so d'agostino, uste ne e oficijalno, zosto znae nekoj ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom