Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Адем Љајич ви е опасно засилување:vozbud:дечково само да почне да игра...ќе буши:pipi:

Munoz ako e potpisan... Veloso i bilo koj napagac dobar i prezadovolni sme zimi se

Abe ni treba

1 centralen defanzivec
1 lev bek
1 srednjak
1 krilo (zamena za Vargas)
napagac mislam deka ne ni treba,posto gi imame Babacar i Keirrison,a zamenata za Vargas moze da bide nekoe ofanzivno krilo sto znae golovi da postignuva kako Qvarezma,Van Der Vart,Babel...
Isto ako zamine Frey(sto ne veruvam)mislam deka treba da zemem nekoj golman ne tolku skap.Nekoj pomlad no dobar.Kako Viviano od Bolonja ili tie od Brazil sto se spomnuvaat

Munoz ako e potpisan... Veloso i bilo koj napagac dobar i prezadovolni sme zimi se
kako be dovolno?pa lev bek,zamena za vargas i desno krilo moze isto da se donese ako zamine santana na primer sto e verojatno.treba dosta remont da se prai.inace so ovie sega ne odi kako sto kazuvaat rezultatite...:toe:

Se iznacitav sprekulacii vo vrska so fiorentina, a koga ima mn suskanje neso i ke se sluci, ova zborov remont me potseka na juventus i real, tie taka praat sekoja sezona i za niso ne gi biva, ne sakam da i se sluci toa i na fiorentina, promeni se potrebni poveke e od ocigledno, ama kako trgnala rabotava, ne obezbedivme mesto vo evropa, pocnaa da se karaat, i sega mediumite so razni transfer spekulacii ke ja razgorat rabotava, rekov spekulacii kolku sakas,
Prandeli u anglija,
Frey se dogovoril so upravata da mu se namali klauzulata na 12 mil,
Mutu pobaral transfer radi prepolovena plata,
vargas ( ili corvino) ne moze da odolee na ponuda od real ili inter,
Milan gi bara Kroldrup i MONTOLIVO,
Gobi, Donadel, Pasqual, Zaneti site na prodazba
i posledno Gilardino poradi raspravata so DV razmisluva za transfer, zaenteresirani Manchester City i Valensija
Najmnogu me nervira so "ZVEZDITE" so ne mozat da se izborat za liga evropa, so igraat ko umreni cela sezona, sega najglasni da si idat, fiorentina na nikogo ne mu praela problemi za zaminuvanje, L. Toni sakal da si ide adje, Melo sakal da si ide si otide, ama sega treba DV da bide cvrst, neka gi zadrzi site, pa koa ke izborat mesto u liga na sampioni, togas site neka si idat, ne vaka koga ni najtesko tie transfei pobarale.
Ovde da se razbereme i da ne bidam sfaten pogresno ne go brojam FREY, gi razbiram potpolno negovite frustracii i go opravduvam ako saka da si ide, coekov cela sezona ja izigra na nivo i nema za nego zabeleski, nekkad i ja posakuvam da otide u jak klub, da osvoi nekoja titula, ne da igra u fiorentina i da se maci so odbranbeni igraci od tipot na natali i komoto

Posledna spekulacija Aqvilani!Corvino sakal da gi spoi Aqvilani i Montolivo na sredinata!Stvarno mislam deka ova e dobra ideja ama i teska spekulacija od strana na mediumite.Prandeli u Liverpul....ajdeeee do kaj zabega!

jas bi gi zemal pepe i di natale u paket.. top igraci se

mene pa mnogu mi prai kejf alexis sanchez od udinese i romaric od sevilla za sredina!!!
:smir:

Sanchez da epten i mene mi se sviga!Mnogu mi e po kejf,ali mislam deka ima klauzula okolu 25 milioni evra!!!Inace za desno krilo e izmislen!Mene mi se se sviga i Aqvilani,samo sto e drvo u Anglija a bese super vo Italija!

abe kakov akvilani gonigo 17-20 mil ke baraat
za 10 go zimame veloso i za 8 pepe

Za Veloso isto poveke bi baral Sporting.Mozda 13-14 milioni...Aqvilani ne vredi sega ni 12,ali Liverpul plati 20 za nego,taka da tesko deka ke go pusti za nekoj si 12-13 milioni!Pepe od Udineze izjavi deka ke si odi letovo,pa ocekuvam bas toj da bide zamena za Vargas,a plus moze i desno da igra.Cenata neznam koja mu e,ali mi se sviga sto e brz igrac i sto dava golovi

Pepe blisku do fiorentina... Go sakam mnogu coekov, brz munja

pepe e super igrac i costa 5,5 milioni.ke bide dobredojden kaj nas.ni treba takov igrac!!!:smir:

da da ni treba desno krilo, Santana i marchioni celo vreme povredeni, i ne sekogas igraat na nivo, aquilani ne veruvam deka mozeme da go potpiseme , osven ako ne se resi da mu se namali platata, inace i agentot kaza demek fiorentina podolgo vreme go sledi aquilani i deka ke odluci za toa dali ke si ide ili ne od liverpool na leto, a 13 mil za veloso ne se mn, mislam vredi da se dadat, dobar, silen igrac, mada aquilani podobro moze da ja prenese topkata u napad, ama go iame montolivo nie :)
City so ponuda od 23 mil ke se obide da go potpise Gila a real podgotvuva 25 za vargas, ke se napunime pari :)

gila nema da si odi toa e sigurno.mnogu vazen igrac e za nas.inace pepe go tokmat za levo krilo a ne desno.se razbira moze da igra i desno.za sredina mislam deka tamu ke bide ednoto od dvete golemi zasiluvanja sto gi najavi corvino.ili veloso ili akvilani ocekuvam da ne zasilat tamu.mislam deka poveke ni treba igrac od tip na veloso posto akvilani i montolivo imaat slicni karakteristiki i ne odgovaraat za zaedno pri 4-4-2 formacija bidejki bi nemalo defanzivec vo sredinata.no za 4-3-3 odgovara i toa kako.citam sega mozno e i bolati da si odi bidejki ne ne impresionira ama ic.sakam da se izcisti timot od takvi ograci koi ne zasluzuvaat da igraat za nas kako comotto.pasqual,donadel,gobbi,natali... toa se igraci za poslabi timovi od 1 va liga.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom