Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
И на вас среќно против Клуж!А во недела топ утакмица и јас очекувам само да нема повредени,тоа најмногу ме курчи!:nenene:И само да даваат на Телма,пошто во ист термин играат и Интер-Наполи,ама оваа дефинитивно нашава е подобра за гледање!:helou:

Лион се аматерска екипа со баерн изигравте нерешено па би требало да имате позитивен исход и со лион :helou:
Lion sekoja godina osvojuvaat Francusko.Ne bi rekol deka se amateri.Imaat individualci koi mozat da ja smenat igrata i rezultatot.So Lion mora da se tepa,ako Fiorentina saka ponatamu.

Не се аматери,ама не се толку јаки колку што си мислат!Пред неколку години беа појаки!

u sreda so lion...nie sme vo forma...mislam deka ke tepame 1-0

u sreda so lion...nie sme vo forma...mislam deka ke tepame 1-0

Натпреварот е вечерва :wink:. Ви посакувам среќа! Од групава освен Баерн сакам вие да се пласирате понатаму (иако ќе биде тешко :toe:).

Еве го составот за вечер:
Фреј-Заури,Гамберини,Даинели,Варгас-Мело,Монтоливо,Кузманович-Сантана-Муту,Џила

4-3-1-2

И ај сеа сите заедно: Аривиридерчи ЛШ. А баш очекував од Фиорентина многу повеќе во ЛШ.....јбга тоа е тоа. Сеа многу потешко ќе биде да игра пак во ЛШ (со оглед на темпото на Наполи и Лазио) догодина.

Штета :toe:... Навистина ми е жал, ама тоа е.

ми се свиѓа фиорентина како клуб и од Италија навивам за нив
Очекувам од нивните фанови поштено да си го признаат поразот :helou:

posteno go priznavame porazot
So oglet na toa sto polse 9 godini igrame vo LS ne sum ic razocaran...ke prodolzime vo kup UEFA, a i vo domasno prvenstvo super ni ide...taka da top si e

Ајде ништо страшно....Догодина пак!!!!

Јас си реков,од Ц лига до Лига на Шампиони за само 8 години е успех кој може само да се сонува од многу клубови!Примарна цел беше да дојдеме овде кај што игравме денес!Групите!!!Така да целта е исполнета!!!Младите ќе добијат едно позитивно искуство и ќе бидат подобри догодина!Така да честитки за Фиорентина!А ROSSONERO заеби иронија братче,ние игравме вие?Така да искулирано пратете каде игра елитата!:toe:И сега ќе можеме повторно да се сконцентрираме на домашното првенство и да рушиме!FORZA VIOLA:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom