Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
wow 4-2 :) Каков пресврт! Слично како Баерн денес.

Браво!!!:aplauz:Прво полувреме КАТАСТРОФА бевме!Ама второ ги уништивме!Муту фалеше,тоа беше јасно!Монтоливо бомба вториот гол!Варгас конечно беше одличен и сите други!сантана внесе живост кога влезе!Мислам дека денес покажавме дека сме силни.Ај со среќа нека ни е ова,па мотивирани во вторник да влеземе против Лион!:helou:

Лион се аматерска екипа со баерн изигравте нерешено па би требало да имате позитивен исход и со лион :helou:

Уххх дај боже да е така!Ај ќе почекаме да не збориме пред време!:helou:

Браво запобедата
тооо ајде сега на Лион:vozbud:

Сите беа одлични нема што!Немам кого негативно да критикувам!Освен во прво полувреме кога сите беа изгубени!Највише ми се допадна тоа што Монтоливо играше како напаѓач!Нонстоп идепе напред заедно со Кузманович!:duel:Се боре за секоја топка со Мело!Варгас имав желба гол да даде и ми се направи мерак кога ги издрибла двалца од лево!А Фреј како се радуваше на секој гол:vozbud:Само незнам зашто овој тренеров на Удинезе се противи на судиските одлуки:toe:Пеналот кога беше направен врз Џила,ниеден играч не протестираше!FORZA VIOLA:helou:

Следен натпревар Фиорентина - Лион!Леле овие педериве што не поштуваат ферплеј и што ги надигравме таму,ќе ми се исполни душичката да не идат понатаму!Ми се испуни викендов кога видов дека изгубиле од ПСЖ:pos2:Да ги треснеме малце да се освестат дека таму среќно земаа бод!

Па атрактивен фудбал ќе се игра тоа дефинитивно!Вие влагате во форма,ама ние не се даваме лесно!Ама претходно има ЛШ па прво таму ќе ги трошиме силите!:helou:

Со среќа против Лион дружиња, а во недела против Рома очекувам топ утакмица, и секако победа на Џалоросите :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom