Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно добра игра како што знае Фиорентина да покаже!Варгас се враќа полека во форма и денес беше одличен исто како и Комото!Јоветич беше добар но му треба малце повеќе самодоверба ама ќе биде!За Џила не ни коментирам!ЅВЕР!Куз и Монтоливо супер креираа во средината,а Мело украде многу топки!Браво:helou:

Честитки од мене за победата..Џилардињо во форма е секоја утакмица гол дават.Колку има до сега даено голчиња?

4 vo serie A
2 vo liga sampioni

Gila si e Gila...se vrati vo pekolna forma!!!

4 vo serie A
2 vo liga sampioni

Gila si e Gila...se vrati vo pekolna forma!!!

Човекот се препороди, во Милан беше задушен некако и немаше доволно слобода. Сегашната негова форма ме потсеќа во периодот кога играше за Парма и ги имаше своите најблескави моменти до сеа во кариерата ...

Ќе ги надмине и тој перио и ќе биде уште подобар!Сега е поискусен и повторно Прандели го има за тренер!Иначе има постигнато 7 гола до сега!4 у Серија А и 3 во Лига на Шампиони!:smir:

Читав дека Јуве го сака Прандели,доколку стварно решат да го мењаат Раниери!А на нас да ни го пратат Делио Роси!Нема шанси според мене!Не гледам причина зашто Прандели би си заминал:toe:

abe kakov juve...ne e budala da ide u juve tamu da se maci so timot..tapa se juve ovaa godina so tie fudbaleri maksimum 4 mesto

A so fiorentina ke se bodi za prvite 3 mesta
forza viola

Prandeli e najlojalen trener sto go znam na Fiorentina...
mislam deka cel zivot ke ostane tuka..site go sakaat i igracite, i fudbalerite i celiot grad
Mister Prandeli ostanuva vo Firenza !

Prandeli e najlojalen trener sto go znam na Fiorentina...
mislam deka cel zivot ke ostane tuka..site go sakaat i igracite, i fudbalerite i celiot grad
Mister Prandeli ostanuva vo Firenza !
Да да.Не верувам дека би заминал од Фиорентина,а доколку би заминал ќе отиде во некоја друга лига од почит кон тимот.

Интер,Рома и Јуве го меркаат од поодамна ама не мрда мистерот!Иначе он летово кажа!Ќе го цитирам пошто убаво се сеќавам што рече!"Манчестер е клуб во кој работи Фергусон повеќе од 20 години и тоа е клучот ма успехот!Не гледам причина зошто да не го направиме ова и со Фиорентина!Би сакал да останам што подолго тука"!Баш со овие зборови изјави!Иначе цела Фиренца го сака,сите директори,шефови,цела администрација,прецедателот....сите!Плус има одличен однос со фудбалерите и колку што можев да прочитам неколку интервјуа порано,многу често ги носи помладите фудбалери на вечера и слично!Значи ретко кој тренер има ваква блискост и доверба во својте играчи и мислам дека заслужува да остане долго во Фиренца!Viva Pranelli:smir:

Утре во 20 и 30 Фиорентина-Милан!Во чест на легендата Стефано!:smir:

Овој е тој Стефано ?

f_untitledm_3685dcb.jpg

f_agsam_3341243.jpg

(сликиве ги извадив од видеото)

Што му се има десено што е со црева, и во количка ? :(

пс. Еве линк за гледање на натпреварот http://www.justin.tv/spok88http://www.justin.tv/spok88]

Да тој е!Пати од некоја комплицирана болест!Нешто како склероза но плус нешто друго!Стварно незнам поконкретно што е!Ептен е жално!Поздрав и фала за линкот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom