Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
tapa mi e almiron...nisto ne igra, kako zbunet mi e..bolje donadel mesto nego..drugive se dobri, i cekam Santana da me demantira vuki:)

Ајде вечерва ќе ги распалите,Муту осеќам ќе експлодира со едно две голчиња,и еден Џила,и ќе си земете 3 бода..Поздрав..:helou:

Истото го очекувам и јас, да продолжи и вашата победничка серија, а и Џила да продолжи со голчињата ... :vozbud:

П.С. : Составите некој да се ги знае за вечерва ... ??

Фала на подршката!Ќе видиме за вечер нема да биде лесно во никој случај!Составите ги имам на претходната страна,но тоа е неофицијалниот!Поздрав:smir:

Подршка имате и од мене...очекувам лесна победа вечерва над Стеауа!Верувам во вас!:helou:

Vargas ke raspali vecer, isto i Montolivo
ajde fiorentinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Луѓе ај ве молам најдете линк каде ќе ја даваат на интернет!Поздрав:smir:

Со среќа вечер! Ќе го гледам натпреваров заедно со Баерн-Лион. Сакам и вие да одите понатаму, освен Баерн :smir:. Btw читав изјави во романските медиуми, Муту ќе даде се од себе и посебно е мотивиран за мечов (Џиџи Бекали се и сешто изнакажа за него во последниов месец дури и дека сака да си ја скрши раката за да не игра против нив :uvo:). Кажува дека ова е мечот кој го чекал долго време и дека тие ќе слават победата по завршувањето на натпреварот.

Ај да видиме дали ќе се покаже на терен денес. Важно, ако не му оди нему, тука е Џилардињо да ги извади Фиорентина :).

Дај боже ќе видиме јас искрено се надевам на добар резултат!Иначе ако знае некој каде ќе даваат на интернет нека остави линк!

Од тоа што го видов имавте многу шанси, ама Стеауа добро се држеа. Очекувам голови во второто полувреме.

ajde da tepame
so mu e na trenerov so ne go stava ni u sostav jovetic?

Добро бе со стеауа не тепавте...и вие ме преебавте на ливче заедно со јуве ц цц ц:nenene:

0-0 крај!Браво за голманот на Стеауа,вистински херој!Ние бевме добри но немавме среќа против нивниот голман!Тоа е што е!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom