Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе брат каков Семиоли!Сантана виде што му правеше на Молинаро минатата утакмица!:nenene:Сепак Семиоли не игра и еве го официјалниот најавен состав!

Фреј,Заури,Даинели,Да Коста,Гоби,Алмирон,Донадел,Монтоливо,Сантана,Муту,Џилардињо

Дебитира Да Коста!Ајде мали покажи се дека вредиш!FORZA VIOLA:helou::helou::helou:

Не се нервирајте многу,Наполи се многу јаки сезонава и ќе им направат проблеми и на Интер,Јуве и Милан,не само на вас.Ај,сега ќе ги тепате Лион во ЛШ.Позз!

Незнам дали за прв пат да го обвинам Прандели!Не заслужува човекот по све што направи за нас,ама зашто не играше со Варгас и Кролдруп во одбрана?Ај Гамберини е повреден,ама Кролдруп мораше да игра!Да Коста дебитираше денес и се покажал добро,ама сепак ова е Наполи!Требаше да го стави на друга утакмица да дебитира!Плус со отсуството на Гамберини,оваа одбрана беше најслабата можда што Прандели ја извадил во последниве 3 години!Муту го повлече..ај добро беше повреден па за ова му простувам!Исто и Монтоливо излезе од игра!Мело суспендиран беше па така да кривица не барам во средината од теренот!
Сепак Наполи се јаки и не сум загрижен!Има уште 36 кола до крај!:smir:

Изгубивте на тежок терен. Не треба да го земате овој пораз премногу за срце, пошто Наполи навистина покажа дека годинава има амбициозен тим. Само за потсетување, и скинаа 2 бода на Рома и тоа на гости во првото коло. Btw мило ми е што Муту даде гол ... !!!* :wink:

Занм дека се јаки!Јас би ги ставил одма после првите 5 тима во Италија!Со малце среќа и мотивација можат да земат место за Лигата на Шампионите следната година!
Фала за честитките за Муту!:smir:

kroldrup i vragas gi odmara za u liga sampioni
jebiga sea toa e, muka e koa vodis 0-1, a gubis 2-1 na kraj
ajde so lion tepame

Епа за Лига на Шампиони треба малку да се одмараат играчите ако сака да се биде конкурентен во двете натпреварувања..Наполи и те како покажуваат жилавост и висок степен на игра, па очекувам и Јуве,Интер,Милан и Рома да имаат големи проблеми со Наполи..

site ke imaat problemi od tie 4 tima so gi pisa so napoli doma, mnogu se jaki pred svoja publika

Forza Viola

Абе лани не за џабе ги тепаа и Јуве и МИлан и Интер!Ама мене ми е криво што Прандели не ги стави најдобрите што ги имаше за овој меч!Не ги стави тие што можеше,плус ко ќе ги додадеш и повредениот Гамберини и суспендираниот Мело,ќе видиш дека сме играле со преполовен тим!Ама јебига тоа е!

Следен натпревар Лион-Фиорентина!:nesvest:Незнам што би типувал реално за овој натпревар!Добра работае што Јоргенсен се враќа во тимот!!!

Абе само да играме ко што знаеме!Без многу дудлање на топката и мислам дека можеме!Нешто како на натпреварот лани против ПСВ и Виљареал!Само храбро и мотивирано да влеземе!
А за Јоргенсен немам зборови...:zver:Само да се врати во форма!

ај со лион една минимална победа достае:wink: не се во форма
мој тип 0-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom