Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: Какво е тоа неангажирање ?

Играчите душа оставиа на терен за Ми'ајлович во обидите да направи нешто од што би имал корист неговиот бивши тим.. Не гледам од какво значење ви беше успехот против милан кога и онака знаете дека сте ни редовни пациенти, а и онака немате никакви шанси за излез во Европа. Останува да видиме дали ќе играат поангажирано за некое коло со интер, баш ме интересира :helou:

barem za dobra para da ja prodadoa vuki.. picketini bez srce montolivo i gila neka se izguubat vise pedercinja

nisto ajde sega da probame da go pobedime juventus.mihajlovic najavi deka posle natprevarot so juventus ke igraat klincite od primaverata...toa e toa,dogodina se nadevame na pouspesna sezona.pozz

gledam sme se interesirale za radosav petrovic od partizan.jas licno sum go gledal ednas ili dvapati i mi ostavil dobar vpecatok.ako nekoj go poznava poveke neka kaze dali e dobar?fala pozz

Petrovic e dobar i ima potencijal,ama doaga od poslaba liga i bi bil dobar samo za na klupa.Bar vo prvata sezona.Posle kako ke se razviva toa treba da se vidi,inace kako zamena e odlicen spored mene.Nikako ne treba da se smeta na nego kako prvotimec.

Во недела на Телма немат да имат пренос за Фиорентина-Јувентус......:tapp:

neka nema , vazno e da pobedime.juve merda mora da padne...

Kako ide, nesto tivki sme, ko da ne igrame najomrazeniot tim, neso mn raboti procitav okolku fiorentina,
Deka Montolivo ne saka da go prodolzi dogovorot, i najverojatno ke napravi transfer vo Juventus,
Gilardino isto taka blisku do Juventus, nekoi medii prenesuvaat deka prvicen dogovor bil napraven, znaci ne naucija ovie grevovive od Juventus samo sobiraat igraci od fiorentina i posle placat kako sme gi zaebale, ja u sekoj slucaj im se zablagodaruvam za takvata politika, neka davaat pari za preceneti igraci.
De silvestri bil na prodazba za 6 milioni, najverojatno ke ide vo Udineze, da moze da im zememe nekoj igrac ke bide dobro.

Primavera si gazat, Carraro, Immelo, + Camporese i Babacar, ja na Buso u sekoj moment bi mu dal da ja vodi prvata ekipa, ama Corvino e zaljuben u srbive, so da se prai, zaglavivme so igraci od partizan :)

Abe Gilardino neka odi kaj saka ama Montolivo mora da ostane.De Silvestri ako planira da igra vaka kako ovaa sezona moze slobodno da si odi.Ja inace sum za trampa Sissoko-Gilardino i neka dadat plus uste 5-6 milioni i gotovo.

i jas go sakam sissoko plus amauri za gila bez doplata.najdobri bi bile ovie za nas.se suska isto deka i shaqiri od basel bi mozel da dojde kaj nas vo zamena za avramov.interesni spekulacii,ostanuva da vidime sto ke izleze realnost od seto ova

ako ja dademe utakmicava na ovie gnasive juve, mnogu ke se iznerviram .. toa pederceto gilardino pak ke se gubi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom