Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Za jaki deka sme,sme jaki!Deka nemame sreka nemame,igame so kombinirani sostavi koi tesko se uigruvaat.So Palermo,Samp ili Juventus da ne se pojaki?Kj se tie be muvli sve...da igraa LS da gi videv dali ke bea konkurentni

kakvo ubavo kolo ni izbega
aj jebiga sea toa e forza fiorentina !

едно нешто не ми е јасно од натпреваров. како може еден копиљ од 17 години за само едно полувреме да влезе во повеќе шанси и да биде многу поопасен и поагресивен од еден искусен џилардино. како бе како?
џила као нешто се потруди со маказици псссс абе седи мирен, штета за бабакар таа со глава што не ја зафати убаво, т.е. убаво ја зафати али јебига малку фалеше. се што прави џилардино е "tap it in" некој се да сработи тој да го тури само, и да паѓа за да извади некој прекршок. види го бе детево растура, трча ко лудо, ја раздвижува играта.
можеби не му одговара тактиката како осамен напаѓач, некој може ќе каже дека му фалел муту, како не бе, типот најмногу придонесува како осамен напаѓач да ја збрца со глава. нема ни некој карактер, знае и тоа како да падне психички ... не знам, малку сум разочаран од него, али добар играч е, не е за фралање туку така, дур не најдеме подобар секако!

bas steta, ispustivme mn dobra sansa da ja namalime razlikata, jas seute ne gubam nadez za mesto vo evropa, moite procenki bea deka od 10 natrevari so 8 dobieni mozeme da se zavrsime na 4 metsto, dva porazi gi racunav od Milan i Inter, sea ke treba da tepame edna od niv, i gleam milan gubi cekor so inter, pa moze da s dogovotat, da namestime nkoja utakmica :) i drugive ekipi se blisku do nas, denes Napoli da tepa ke zavrsi dobra rabota. Ne ja glaev utakmicava ne mozam da komentiram za igrava, od ona sto vidov highlights imavme ubavi sansi i golmanceno nivno dbrani dobro, mora da pocnema da davame golovi, cela sezona stoime slabo so golovi. Dobro e babacar sto dobiva sansa, sakam i keirson poveke da igra, za razlika od gila toj moze da ja zeme topkata od sredina i da ja donese do gol, gila e samo za u 16.

a i gleam pa penalce ne ni svirnale, ama ne e opravduvanje :)

Ja utna prandeli , toj felipe vrska nema bot neviden, baska 200 povredeni i toa e jebiga

оккк, прашање:
што изјавил дела вале и зошто тоа го налутило прандели?

NEznam za sto se raboti?Dajte u kratki crti kazete

Utre tepame,imam takvo custvo.Mislam deka ke bide gusto i so poveke golovi!

NEznam za sto se raboti?Dajte u kratki crti kazete
da vi kazam pravo i mene me iznervira della valle, pred dva dena della valle izjavi: ne znam so ceka prandeli, neka kaze deka ne razmiluva za transfer, neka kaze dali ostanuva vo fiorentina, jas brat mi i corvino sme podgotveni da potpisme deka nema da odime vo juventus, neka kaze i prandeli, http://goal.com/en/news/10/italy/20...lle-urges-juventus-target-cesare-prandelli-to
ne znam zaso izreagira vaka DV osobeno otkako prandeli kaza deka ke nema problem da go prodolzi dog. Iskreno koa citav si mislev zaso izjavuva vakvi gluposti DDV kao da saka da go izbrka prandeli.

Frey; Comotto, Felipe, Kroldrup, Pasqual; Santana, Bolatti, Montolivo, Gobbi; Jovetic, Gilardino
za gobi citav deka ne bil najpodgotven, pa da se nadevame deka ke vleze ljaic, konecno, i ja od prva minuta bi gi igral ili keirson ili babacar, neka odmori gila

tepame 4-2 gilardino 4 gola phahahahhahahahah:pos2::pos2:

Vargas bi trebalo da se vrati vo timot u orvi 11!Najverojatno Vargas-Jove-Santana pozadi Gillardin!

моја желба е: 5-3

If prandelli leaves, rui costa should replace him.

hahahahah

замислете дојдат бати и руи као тренери :D:D

Aaaa bi sakal Bati da go vidam pak vo Firenza...bilo kako!Trener,direktor,skaut...bilo sto:wink:Bi bilo ubavo.Sepak najdobro e Prandelli da si ostane a Bati kako pomosnik trener!

леле што промаши џила хахаха

јебем ти лудак хахах варгас ѕвероња најголема од пола терен јакоооо

толку беше, ги работат цело полувреме по десна страна, катастрофална одбрана

Mnogu se brzi ovie trojcava Di Natale,Sancez i Pepe!Ako dava Udineze gol toa e od kontra.Se nadevam ke stisneme poveke vo vtoro.Vargas ja skrsi stativana,bravo za nego.Prekrasen gol nema sto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom