Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
65 - 83 убедлива победа над Вардар, Дарко се враќа во форма со 23 поени и 90 % реализација на шут :sneaky:.
Во среда во Аеродром големо дерби Мзт - Фени, Гечевски против нашиот клуб мотивација повеќе за нашите играчи да победат и да докажат дека се шампионски тим и оваа година

Во среда во Аеродром големо дерби Мзт - Фени, Гечевски против нашиот клуб мотивација повеќе за нашите играчи да победат и да докажат дека се шампионски тим и оваа година

Најверојатно четврток...

ништо, загубивме од овие од титов град... како ги викаа :X3:

али јебига, ја верујем у тимот :свиркам:

Нема што да се каже, нормално е да има и вакви лоши моменти и тоа е дел од спортот, они изиграа најјако што можат, ние дали и воопшто игравме.. се повеќе се добива впечаток дека Соколов годинава е вишок во тимот.

ништо, загубивме од овие од титов град... како ги викаа :X3:

али јебига, ја верујем у тимот :свиркам:
ti moze i neznaes ubavo kako ne vikaa,ali zatoa sestrica ti znae najdobro...prasaj ja ke ti objasni :)))
i da,ova vi e pocetokot na krajot...veruvaj u sto sakas,samo nemoj u timov

ti moze i neznaes ubavo kako ne vikaa,ali zatoa sestrica ti znae najdobro...prasaj ja ke ti objasni :)))
i da,ova vi e pocetokot na krajot...veruvaj u sto sakas,samo nemoj u timov
да, да, сестра ми кажуеше дека сте биле добри ебачи, дури ни јас не сум бил толку добар иако толку ме фалеше :гик:

почеток на кој крај бе море.... четник еден

да, да, сестра ми кажуеше дека сте биле добри ебачи, дури ни јас не сум бил толку добар иако толку ме фалеше :гик:

Од кај знае сестра ти каков ебач си бил?:icon_lol:
Инцести на повидок :pos:

ooo incest eden i majka ti i baba ti da ne znaat kakov eba4 si...ke praime muabet za koj kraj mislam :)))

Од кај знае сестра ти каков ебач си бил?:icon_lol:
Инцести на повидок :pos:
ништо, се издадов, само не кажуј на никој... :cenzura:

остајте заебанции, али има некои играчи што не заслужуваат да играат за фени, пред се оризот, потоа оцокољич и маци.
доста му е веќе...
на тимов му фали мал ремонт... не дека и вака сме слаби, али мора место оризот и оцокољич да се донесат играчи, што и не ми се верува. али можда ќе реагира управата за некој добар плеј на местото на оцокољич, не бидува оризот, оцокољич, лилов и чемата да се ротираат како плејови. не се знае кој што игра. па и павлето дрвото шо играе 20 минути на утакмица...

сеа амир да беше ќе беше подруго, али со новиов претседател не се знае ништо :unsure:
--- надополнето: Dec 9, 2011 10:19 PM ---
ooo incest eden i majka ti i baba ti da ne znaat kakov eba4 si...ke praime muabet za koj kraj mislam :)))
иди си у београд да продаваш јапански знаменца!

ништо, се издадов, само не кажуј на никој... :cenzura:

остајте заебанции, али има некои играчи што не заслужуваат да играат за фени, пред се оризот, потоа оцокољич и маци.
доста му е веќе...
на тимов му фали мал ремонт... не дека и вака сме слаби, али мора место оризот и оцокољич да се донесат играчи, што и не ми се верува. али можда ќе реагира управата за некој добар плеј на местото на оцокољич, не бидува оризот, оцокољич, лилов и чемата да се ротираат како плејови. не се знае кој што игра. па и павлето дрвото шо играе 20 минути на утакмица...

сеа амир да беше ќе беше подруго, али со новиов претседател не се знае ништо :unsure:
--- надополнето: Dec 9, 2011 10:19 PM ---

иди си у београд да продаваш јапански знаменца!
dosta indirektno molis da te pokanam u sk da prodavas od vinoto!!!

Не ја тупете темата со глупости..
Оризот полека али сигурно почнува да гази на нерви со бледите игри у последните утакмици.
Оцокољиќ најверојатно че лета, а за Маци не се слагам си држе ниво некое и брка добра работа у одбраната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom