Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Не е страшно да се загуби од тим како Хапоел, доаѓаат од Израел држава со многу добра клупска кошарка и држава каде кошарката е спорт број еден. Браво за сите играчи на Фени, иако малку фалеше и да победат! Браво за Самарџиев,Ѓуров,Николовски,Симоновски...Одлични сте!

Фени да играше малце подобро, ќе го победеше Хапоел. Во тоа сум убеден 100%.
Хапоел не е ништо повеќе од Фени, во ниту еден поглед. Проблемот е во Фени и големите грешки кои ги направија кошаркарите.

Фени да играше малце подобро, ќе го победеше Хапоел. Во тоа сум убеден 100%.
Хапоел не е ништо повеќе од Фени, во ниту еден поглед. Проблемот е во Фени и големите грешки кои ги направија кошаркарите.
Точно, некои играчи на Фени целосно потфрлија додека други како по обичај играат слабо против јаки тимови и на големи натпревари! Доколку изиграа како што знаат секако ќе победеа!

Премногу грешки направија кошаркарите на Фени за да победат.На крај да влезеше тројката на Соколов и да завршеше нерешено натпреваров за Фени ќе беше рамно на победа.Израелциве не се ништо повеќо од Фени но кавадарчани денес направија премногу грешки за да победат поготово грешки во нападот.Во 1 или 2 четвртина од под обрач еден од играчите на Фени промаши 4 пати по ред.

поразот треба да му се запише на рајковиќ кој врска нема и тоа го докажа по незнам кој пат, поарно дрмата да биде прв тренер, да не ги зима парите рајковиќ за ништо!!! симоновски, фрај цело второ полувреме на клупа, а у финишот играе со глупиот србин кој ќе кажам и по втор пат промаши 2 зицери шо значеа победа.незнам шо видиа у него мисле дека е коби брајант у фени шутира кога сака, праве некој безврска влезови кога сака!!!
и после воа денеска дефинитивно се решив додека рајковиќ е тренер у фени јас у јасмин не стапнуам...
играчите шо ги имаше фени у последните 4-5 години сами да ги пуштиш без тренер у нашта лига ке го освоеа првенството:cuc:

поразот треба да му се запише на рајковиќ кој врска нема и тоа го докажа по незнам кој пат, поарно дрмата да биде прв тренер, да не ги зима парите рајковиќ за ништо!!! симоновски, фрај цело второ полувреме на клупа, а у финишот играе со глупиот србин кој ќе кажам и по втор пат промаши 2 зицери шо значеа победа.незнам шо видиа у него мисле дека е коби брајант у фени шутира кога сака, праве некој безврска влезови кога сака!!!
и после воа денеска дефинитивно се решив додека рајковиќ е тренер у фени јас у јасмин не стапнуам...
играчите шо ги имаше фени у последните 4-5 години сами да ги пуштиш без тренер у нашта лига ке го освоеа првенството:cuc:
Рајковиќ имаше утакмици кога бараше совет од Чемата :)))

Aбе лесно е да се води екипа кога имаш кадарни играчи. Рајковиќ не е некој си тренер, екипата му беше силна кога влезе спонзорот во тимот, па за тоа се имаа резултати.
Еве последните две години гледате како што снемува кадарни играчи, се гледа и разликата..дека неможи да направи нешто повеќе од тие играчи Рајковиќ... нема толку убедливи игри. Освојувањето на БИБЛ лигата и не е толку успех голем, ако се види што екипи играат во таа лига и на кое ниво се.
Среќа голема МЗТ и Работнички не се уште достојни барем последните неколку години да се натпреваруваат со Фени.
Рајковиќ во Фени ти е исто како Гвардиола во Барса. :D

Aбе лесно е да се води екипа кога имаш кадарни играчи. Рајковиќ не е некој си тренер, екипата му беше силна кога влезе спонзорот во тимот, па за тоа се имаа резултати.
Еве последните две години гледате како што снемува кадарни играчи, се гледа и разликата..дека неможи да направи нешто повеќе од тие играчи Рајковиќ... нема толку убедливи играчи. Освојувањето на БИБЛ лигата и не е толку успех голем, ако се види што екипи играат во таа лига и на кое ниво се.
Среќа голема МЗТ и Работнички не се уште достојни барем последните неколку години да се натпреваруваат со Фени.
Рајковиќ во Фени ти е исто како Гвардиола во Барса. :D
abe kakov rajkovich samo dokuzovski marin

cestito poraz uste mnogu vakvi porazi da si pravite :cuc:
Е поради вакви ниски особи не ми се отвара фан клуб кошарка.
И јас сум навивач на Работнички,но денеска како и секој нормален Македонец опосакував победа на Фени.

Е поради вакви ниски особи не ми се отвара фан клуб кошарка.
И јас сум навивач на Работнички,но денеска како и секој нормален Македонец опосакував победа на Фени.
se zezam malce da gi zezam kavadarcani dosta oni zezaat

можевме да ги победиме хапоел, а и требаше! мислам дека сме поквалитетни од нив.
башка и кога ќе видеш дека се во втора лига во израел се ти е јасно :)

кај нас многу потфрлија, пред се фрај, оризот(стандард) и брчков, а тука негде и оцокљич.
солидно се покажаа кирца, цобе, дулиша и маци.
чемата растури!

само не ми е јасен виа кирца шо мисле бе... па дечкото си е просечен центар, само што висината му дава голема предност во нашата лига.... каква русија, нека не си игра, немој после да моле да играе за кожуф, никој да не го сака. прилично преценето момче е...

можевме да ги победиме хапоел, а и требаше! мислам дека сме поквалитетни од нив.
башка и кога ќе видеш дека се во втора лига во израел се ти е јасно :)

кај нас многу потфрлија, пред се фрај, оризот(стандард) и брчков, а тука негде и оцокљич.
солидно се покажаа кирца, цобе, дулиша и маци.
чемата растури!

само не ми е јасен виа кирца шо мисле бе... па дечкото си е просечен центар, само што висината му дава голема предност во нашата лига.... каква русија, нека не си игра, немој после да моле да играе за кожуф, никој да не го сака. прилично преценето момче е...

На нероден Петко капа не му се крои... Влече повреда два месеци,си оди од МЗТ, му се дешаваат срања со репрезентација, патува 3 илјади километри за да го вратат,значи далеку од најдобрата форма, лоша психичка ситуација и без тренинзи без ништо он ви е најдобар стрелец... Ај те молам кажи ми како мислиш преценет, за ич пари земавте играчина, и можевте да лапнате од 20 до 60 илјади евра... (онака чисто правиме муабет)

победа!
91-81

многу сме јаки :)
браво за кирца, ги повлекувам зборовите :icon_lol:
--- надополнето: Oct 29, 2011 5:06 PM ---
На нероден Петко капа не му се крои... Влече повреда два месеци,си оди од МЗТ, му се дешаваат срања со репрезентација, патува 3 илјади километри за да го вратат,значи далеку од најдобрата форма, лоша психичка ситуација и без тренинзи без ништо он ви е најдобар стрелец... Ај те молам кажи ми како мислиш преценет, за ич пари земавте играчина, и можевте да лапнате од 20 до 60 илјади евра... (онака чисто правиме муабет)
инаку преценет мислев на тоа дека не е толку јак...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom