Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
јас сварно ама сварно не ми се верува што гледам......:ija::ija::ija:

Moре шо е воа у пизду метерина кој играе Димето и Снупи ли ц ц ц:vozbud: воа го нема ни у Тунгузија бе даа абе Карпош помалце изгубија од Работнички одколку ни ц ц:tapp:

оф ја неможам да го гледам воа....а вие од цпб може слободно да се драпате оти воа не да е за драпање....јас ке останам така....ке примам резил...((((

оф ја неможам да го гледам воа....а вие од цпб може слободно да се драпате оти воа не да е за драпање....јас ке останам така....ке примам резил...((((

38 разлика :vozbud: нека си ебат мајката воа не е можно:nesum:

Нема да ве драпаме немај гајле.Мислам дека е жално да го правиме тоа.:wink:

лее намаливме луге!!финалето ни се насмевнува:.....:kesa:

Воа се вика ни го натр‘а газот, за пеза сме шо би рекол Заев :pos:

Ај ај, не се разочарујте, ќе му вратиме у првенството :raz:

Епа без прековиќ бошњак мираковски резултато е тиа :toe:

Емил за селектор на Македонија !:kesa:

Епа без прековиќ бошњак мираковски резултато е тиа :toe:
Резултато е тиа?Што бе резултатот е тиа,во еден момент губевте и 40 разлика,зарем толку е слаб ФЕНИ ?Да губи по 40 разлика,дај не заебавај.:nesum:

Резултато е тиа?Што бе резултатот е тиа,во еден момент губевте и 40 разлика,зарем толку е слаб ФЕНИ ?Да губи по 40 разлика,дај не заебавај.:nesum:
Шо ти е Емил крив ако играчите не дадат се од себе у секој втор пост емил...емил го изедите човекот али губе сеа таа е секој има лоши денови работнички како губеше од пелистер?

Сеа ќе ме натераш да те отерам у пизду матер сварно ти кажуам ако си ми пријател ќе ти ги наврам врвците комуњарски.:tapp:
Кој фактори си ти па да ни се подсмеваш глеај си АБА у втора лига и дрви го на Зоран Зец на татко ти другарот и не замарај на наш фан клуб ако имаш нешто паметно да кажуваш арно ако не ај у партија со татко ти и договарајте со чичо Зоки сеа 10 милиона како да лапнете.
БТВ.Немој некој Рајко да го обвинуе он е најмалку крив за воа.:wink:

Ништо не е поразов!
Само напред ФЕНИ, да си ја освоиме лигата и да не се замараме. Уште пред утакмица се знаеше дека Работнички ќе тепа, ама никој не очекуваше волку висока победа на Работнички, тоа е.
Овој пораз ќе не направи дупла посилни и ќе Работнички во сабота ќе зажалат што не тепале со волку голема разлика.
Рајко не е ништо крив, напротив, најдобар тренер е во Македонија!

Напред ФЕНИ, ти си шампион!
:oeoeoe::oeoeoe::pehar::pehar::oeoeoe::oeoeoe:

Ништо не е поразов!
Само напред ФЕНИ, да си ја освоиме лигата и да не се замараме. Уште пред утакмица се знаеше дека Работнички ќе тепа, ама никој не очекуваше волку висока победа, тоа е.
Овој пораз ќе не направи дупла посилни и ќе Фершпед во сабота ќе зажалат што не тепале со волку голема разлика.
Напред ФЕНИ, ти си шампион!
:oeoeoe::oeoeoe::pehar::pehar::oeoeoe::oeoeoe:

Секоја чест за Контрата алал да ти е дааа :olee::olee:
Јас му давам подршка на цел тим у сабота ќе му вратиме бидете сигурни и тоа во сред Скопје немој некој да плука по одредени личности големе е успехот со учеството на еден ваков настан изгубиме изгубиме и тоа е дел од спортот главите горе и одиме напред.:smir:

Кавадарци е со вас вие сте наши херои!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom