Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Mаваа со шишиња,изрежирано од управата на кк Струмица и-моиш да замислиш. Добро е шо изгубиме,инаку нема да можевме да си прославиме титула

Да да од управата... Шо управата од клупата викат „Фрлајте со шишиња ебајте им матер...“ :tapp:

Да да од управата... Шо управата од клупата викат „Фрлајте со шишиња ебајте им матер...“ :tapp:
abe ne e taka koja budala od upravata bi go rezirala toa i plus ako znae deka ke gi kaznat.....toa go pravele samovolno obicni gledaci:toe:

ne bidi suguren vo toa deka pak ce zemete titula... a za so CSKA da igraite parapunci ce bide so vas... ( moze da sonuvate da igraete so CSKA :toe:) a za brejk pa ic ne se nadevajte :toe:
FENI WILL GET :pehar:

a za toa deka ke doagas...dojdi ... nema problem samo nemoj posle so bolnicka kola da si ides za strumica .... ne od mene od navivacite ( nemoj da mislis deka jas ce te tepam... jas nemam nisto protiv tebe...)...

Си игравме ние со Ростов, не се секирај ти за нас... И што кога ќе дојде Христов? Ниту го знаеш, ниту го познаваш...

abe jas ne velam deka samo nego ce go tepat.... tuku sekoj strumicanec so ke dojde vo sreda...

Zosto be sto tolku loso napraviv?:pos2:

АКо си седел на западот во први ред и си скокал на секој кош на Струмица ја незнам зошто воопшто си жив ти уште немој да чаже мајакаму стара кога не си седел таму оти таму најватрените навивачи седат како Фоката,Клемата,Симо,Брко и дружината па туа сум и јас со екипата.:salut:

abe jas ne velam deka samo nego ce go tepat.... tuku sekoj strumicanec so ke dojde vo sreda...
ОК, ја сум у Кавадарци 1ипол саат пред да почне натпреварот. Баш да видам шо ќе ми се деси.... Ќе си ја кажам и молитвата за среќа, да си одам дома жив :kesa:

:pos:

Де бе по шо че ги познаиш дали се струмичани на челото да не му пише.

ОК, ја сум у Кавадарци 1ипол саат пред да почне натпреварот. Баш да видам шо ќе ми се деси.... Ќе си ја кажам и молитвата за среќа, да си одам дома жив :kesa:

abe nema pricina da te tepaat oti jas kazav
ova ne e strumica pa 70% od narodot da nema osnovna kultura
a ako ne provociras ako ne se raduvas.....od kaj ke znae nekoj deka si od sr?

EJjj види сила божји дар.Другар ти не ебиш жива сила а.:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom