Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Па што оти е?И таму губи...:toe:

Хехе добро чим мислиш така му го зеде на Јоцо местото во репрезентацијата отиде во Струмица т.е кај вас ама човекот поради недоразбирања како шти изјави во весниците со одредени луќе во клубот и сам си замина од Струмица односно не му удрија клоца и тогаш од што немаше каде Јоцо дојде кај вас ако бил добар ќе одел во странство што не успеал да го направи во неговата долгогодишна кариера па сега зклучи ти кој е подобар..Сам одличи.

ЛЕЛЕЛЕ ... и што ако е у репрезентацијата на Македонија ... ја скапал ламбата ... а што велиш сам си отиде ??? нај нормално голем кикс ...

Хехе добро чим мислиш така му го зеде на Јоцо местото во репрезентацијата отиде во Струмица т.е кај вас ама човекот поради недоразбирања како шти изјави во весниците со одредени луќе во клубот и сам си замина од Струмица односно не му удрија клоца и тогаш од што немаше каде Јоцо дојде кај вас ако бил добар ќе одел во странство што не успеал да го направи во неговата долгогодишна кариера па сега зклучи ти кој е подобар..Сам одличи.
Па сега нема да направи ништо таму,и од тама ке си оди...Абе ајде доста за Јоцо,незнам дали е подобар од Арсич ама од Емил е тоа е 100%...:vozbud: :vozbud:

5 март (среда)

ФЕНИ ИНДУСТРИ - КАРПОШ СОКОЛИ 2000 (Кавадарци, сала “Јасмин“ - 19.00 часот),
Судии: Зоран Митровски, Игор Младеновски, Цветко Арсов
Делегат: Среќко Хорват.
Ce bide ova golemo derbi so dosta neizvesnost ali sepak na krajot bi trebalo da tepame so edno 60-70 poeni razlika:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

feni e sampion i toa e fakt a site drugi mozat samo da placat ,- koj gube ima pravo da place

feni e sampion i toa e fakt a site drugi mozat samo da placat ,- koj gube ima pravo da place

Ај добро ни дојде на нашиот сакан форум и нека ти е со среќа со луѓе што те опкружуваат околу тебе вклучувајќи ме и мене:pos2::pos2::pos2:..

Во право си за тоа кој губе има право да плачи како вчера вие што плачевте така ке плачете и на крајот од купот т.е. на 16 ...:helou::wink:

Во право си за тоа кој губе има право да плачи како вчера вие што плачевте така ке плачете и на крајот од купот т.е. на 16 ...:helou::wink:

Море треба да ти нацртат или пак нема да разбериш купот се одржува на 12,13,14,15 е финалето што не е јасно даа а немој да бидеш многу уверен во тоа претходните два пораза што ги ви нанесовме брзо ги забораваш или сега победивте еднаш и станавте главни.

Абе три пати ти кажав финалето на купот е на 15, и имавме 12 победи по ред па редно е и да изгубиме некогаш. Не ми падна толку мака што изгубиме зошто се боревме до последен момент, до крајот беше неизвесно...

Ce dojde kupot nema da znaat od kaj mu fure i pole ce si recat so misleme a so ispadna:pos2: :pos2: :pos2:

да ти кажам нешш нели на 16 се срекаваме на форумот ??? и плус тоа доста ви е 2 да не тепате доста ви попуштавме ... Струмица губи најмногу 2 од исти тим ... По 3 пат тешко ... :baeh: :helou:

да ти кажам нешш нели на 16 се срекаваме на форумот ??? и плус тоа доста ви е 2 да не тепате доста ви попуштавме ... Струмица губи најмногу 2 од исти тим ... По 3 пат тешко ... :baeh: :helou:

А ние можеме да изгубиме само еднаш од ист тим. Два пати јоооооооооок

11 победи по ред имаше Фени а вие имате 5 во серија и се качивте на главата кизнај што сте направил како Бостон да сте го победиле и мислете дека сета ви е јасна ама тааа ка шо викат старите ти го крстиш оно прде и ај биди паметен а за тоа кој е најдобар кажува табелата и точка за оваа дискусија.

[Pojma nemas sto zboris ne da zemime edno zname moze da ve kupime vas nie imama tapani od po 1000 evra a ne za znaminja da nemame ali za toa sto ni go zemavte transparentot skapo ce platite vo KAVADARCI.
Ne sme naj jaka navivacka grupa ali od ajduci sme pojaki toa neka vi e jasno a za kupot ce se vide se i ce vidat i drugite navivacki grupi i oni samite ce kazat :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom