Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ok radical ama numu posle da mi placis picka ti majcina a inaku na majkati i na sestra ti licno JAS IM GO TECAM PICKA TI MAAAAJCINA. ne znais za so da prais muabet odma pocnuis da pcuis. pcuj si na mzt forumot ne tuka
radical boy po kolku kura pusis na den? i kolku sperma ti tece u ustata? izgleda nogu i zaradi toa si tolku mutav kako majkati so ne znaese od kaj i fure dodeka a onaduvase. biva li vaka? ako tepa feni u sabota ojte u p.m. i nitu ednas da ne dojte na forumot,a ako tepa mzt jas NIKOAS VICE NEMA DA VLEZAM NA KAJGANA FORUMOT. ok? a mzt ako izgube posto ste glupi ne razbirate samo trgnite se od forumot na feni.
abe tebe ne oti te interesira kolku pratime kosarka tuku pisis oti ti e krivoa so imame podobra ekipa od vasЕве види кој незнае и кој почнува прв. Сакаш да збориме за кошарка? Колку време гледаш кошарка? Си ги знаеш ли своите играчи прво? Три чисти си немате со кошарка бе, единствен што разбира тука е годхеад, сите други сте само дечки со блага ретардација, кои заради мода гледаат кошарка годинава и на форумов сте само да си го исполните егото, пошто имате најјака екипа, ама врска си немате од животот. Ве немаше никаде кога имавте слаба екипа, сега дојде тука да ми кажуваш прикаски?????????? Ајде гледај си курот таму, гледај си лозјето, не се ни осмелувај да зборуваш за кошарка со мене, колку јас што сум гледал кошарка ти толку гроздови не си видел, море детенце...благо-ретардирано детенце
abe tebe ne oti te interesira kolku pratime kosarka tuku pisis oti ti e krivoa so imame podobra ekipa od vas
Не ме интересира колку пратите, пошто знам дека пратите од сезонава. До лани никаде ве немаше на форумов, доста ми продавате муда за бубрези. Мзт секогаш имал послаба екипа од некого, ама јас три години на форумов сум си правел муабет со луѓе што разбираат кошарка, што иако имавме спротивставени мислења, беше мерак да се зборува со нив. Вие сте само тука да се испувате дека и Кавадарци има нешто најјако. Искрено, мене ме заболе што имате подобра екипа од нас, имате и вие, и пелистер и Струмица и Работнички, СВАТЕТЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ МЕНЕ ВАШИТЕ ЕКИПИ, МЕ ИНТЕРЕСИРА МЗТ, А АКО ИМАТЕ ЗНАЕЊЕ ДА ЗБОРИТЕ ЗА КОШАРКА, ТОГАШ НЕМА ПРОБЛЕМ, КЕ ЗБОРИМЕ, АМА ВИЕ НЕМАТЕ ВРСКА ОД КОШАРКАТА, ГАРАНТИРАМ НИ ДЕКА НЕ ЗНАЕТЕ ЗАШТО НЕКОГАШ СЕ ШУТИРААТ СЛОБОДНИ А НЕКОГАШ НЕ.
Radikal se so sakas da zboruvame vo vrska so kosarkata vo makedonija i nadvor od makedonija so pravilata na kosarkata se so e vo vrska vo kosarkata moze da zboris so mene bez karanje i nekoi drugi glupostiНе ме интересира колку пратите, пошто знам дека пратите од сезонава. До лани никаде ве немаше на форумов, доста ми продавате муда за бубрези. Мзт секогаш имал послаба екипа од некого, ама јас три години на форумов сум си правел муабет со луѓе што разбираат кошарка, што иако имавме спротивставени мислења, беше мерак да се зборува со нив. Вие сте само тука да се испувате дека и Кавадарци има нешто најјако. Искрено, мене ме заболе што имате подобра екипа од нас, имате и вие, и пелистер и Струмица и Работнички, СВАТЕТЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ МЕНЕ ВАШИТЕ ЕКИПИ, МЕ ИНТЕРЕСИРА МЗТ, А АКО ИМАТЕ ЗНАЕЊЕ ДА ЗБОРИТЕ ЗА КОШАРКА, ТОГАШ НЕМА ПРОБЛЕМ, КЕ ЗБОРИМЕ, АМА ВИЕ НЕМАТЕ ВРСКА ОД КОШАРКАТА, ГАРАНТИРАМ НИ ДЕКА НЕ ЗНАЕТЕ ЗАШТО НЕКОГАШ СЕ ШУТИРААТ СЛОБОДНИ А НЕКОГАШ НЕ.
da da i tikves i orka toa bea zlatni vreminja za Kavadarcani no eve sega poleka se vraca povtorno kosarkata kaj nas vo SIROKI VRATI pa i tikves florida za zenite i toaДа...имаше едно време муабет за кошарката и спортот тука...
Ми текна сега да ги запрашам децата од форумов, Кавадарчаните дали им текнува едно време кога играше Тиквеш Флорида?
Да...имаше едно време муабет за кошарката и спортот тука...
Ми текна сега да ги запрашам децата од форумов, Кавадарчаните дали им текнува едно време кога играше Тиквеш Флорида?