Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
:3::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Ќе одиме у Борис Трајковски море пошто нема да не собира виќе у Јасмин :pos2: а сеа слушам у воџа Шеширковски ќе правел навивачка група :pos:
In Воџа Шеширковски We Trust :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Воџа шеширковски тхе каубој :pos: :pos: :pos: Бурек спремај го теренот идиме да гледаме ракомет

Воџа Шеширковски за претседател на Фени!! Доста ни е од измамници и ќутуци :pos2:

НОВО НОВО НАЈНОВО!!!!
Воџата на Кадрово Ултрас во специјално издание, the one and ony, МЕМИШ! :vozbud:

Се гледа дека има специјален талент за пеење дечкото :pos:

НОВО НОВО НАЈНОВО!!!!
Воџата на Кадрово Ултрас во специјално издание, the one and ony, МЕМИШ! :vozbud:

Се гледа дека има специјален талент за пеење дечкото :pos:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Mемиш репрезент :pos2::pos2: комбинација стар роден за ту причи за превару сам цар :pos:

Стое пред врата Мемиш идат деца и типот - Море ај кој сака без пари да влезе со мене :pos2: :pos2: :pos2:

Стое пред врата Мемиш идат деца и типот - Море ај кој сака без пари да влезе со мене :pos2: :pos2: :pos2:

Ти оти не влези со него море :pos2::pos2::pos2: ќе те пикне преку КГБ :pos2::pos2::pos2: пријатели му се заедно мрзнеат надвор секој викенд :pos2::pos2:

Ти оти не влези со него море :pos2::pos2::pos2: ќе те пикне преку КГБ :pos2::pos2::pos2: пријатели му се заедно мрзнеат надвор секој викенд :pos2::pos2:
Не бе ја со Бошо и Томо Бибал одам у 6 саат без пари влевам реклами местам и 500 си зимам :pipi:

Бегај бе, знам дека шпионираш за Воџа Шеширковски, признај :pos2:

Море сите ќе ве изловиме бе и ни ќе превземиме се во наши раце и клуб у Лозари :pos2::pos2::pos2: готови сте :pos2::pos2: само да ве добаве воџа Шеширковски :baeh::baeh:

Сакате да кажете дека нов воџа вие Каубојот ?!?! ауууууууу!!!! хахах! не се мучете запалете си ја салата сами , додека има време ... :)

19[F]97;1976387 напиша:
Сакате да кажете дека нов воџа вие Каубојот ?!?! ауууууууу!!!! хахах! не се мучете запалете си ја салата сами , додека има време ... :)

Хахахахахах :pos2::pos2::pos2: готово чекаме бурина да донесат и бензин и да палиме :pos2::pos2::pos2:

Добар е Шеширковски бе шо ви е вас,менува улоги за секунда,од Вајат Ерп со смит и весон(т.е. гениталиите) у рацете за миг се претвора во клабер,па потоа станува Ленокс Луис...:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom