Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
овој лјуца е добар како шо знам али овој црнецот бил тапа па така да мислам дека нема да го задржат...

Da da.
Ognen Stojanovski
Grnvarov
Toni Simik
Tasovski
Zivcevik
LJuca e dobar
crnce nekoe i imat i drugi dobri igraci

Oвие тројца не се нешто посебно Ушко не е тој што беше слабо игра Грнето игра на стара слава не е тоа што беше во Струмица кога играше сега кај него се е сведено на пари и ништо друго а Огнен е добар играч ама склон на повреди така да ќе видиме што и како ќе биде.:salut:

Грне ќе се врати во форма ќе видете..Грне е добар играч,а тоа ќе ви го докаже на сите.Симиќ,добар е.Сега не е оној старит,но има искуство и ќе помогне многу..Диме најверојатно ќе игра во Работнички,за Диме не сакам да зборам зошто сите имаме различни мислења.За Диме ќе збориме кога ќе почне сезоната,ќе збориме за неговите настапи.Зивчевич е многу добар,млад играч кој со Марин многу ќе напреднува.Се на се,уште 1-2 засилувања да донесат+Диме Тасовски,можеби ќе ја направат интересна.
П.С Апсолутен фаворит за шампионската титула и купот е Фени Индустри.:smir:

Oвие тројца не се нешто посебно Ушко не е тој што беше слабо игра Грнето игра на стара слава не е тоа што беше во Струмица кога играше сега кај него се е сведено на пари и ништо друго а Огнен е добар играч ама склон на повреди така да ќе видиме што и како ќе биде.:salut:

sto zboris be??? pun e kako brod grne (mislam zena mu).

Ама уште не се најгадна екипа. За да го добијат тој статус треба тренер да им биде Јорданчо Давитков
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
друже фала ти многу ама ептен ме изнасмеа!!не ми текна мене ама ич на давтиков!:aplauz::aplauz::aplauz:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
друже фала ти многу ама ептен ме изнасмеа!!не ми текна мене ама ич на давтиков!:aplauz::aplauz::aplauz:

Звани Мајмунчо:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: инаку вечер од 20-15 со Торус на затварањето на турнирот Димо коњот..:baeh::baeh:

Фени - Торус 113-75 :tv:

Не ми се пише повеќе а башка и фудбал треба да гледам :)

Дај бе кажете кој беше најдобар:pos2::pos2::pos2:Не ве разбирам што зборете:pos2::pos2::pos2::nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom