Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Како немаме центар, Гоцевски шо е? Ама треба уште еден, за да бидеме уште појаки.

Шо има ново у Фени, има ли некој некоја информација? Ке иде ли овој Браун или слаба работа? Се најде ли некој добар центар?

Se zbori deka gi zadovolil vkusovite na trenerot ama najgolema pre4ka e toa sto nema mesto za uste stranci vo timot,a za eventualen centar nema spomnato nikakvi iminja se ke se znae do petok koj kaj ke ode i rosterot za narednata polusezona na timot. pozz

Se zbori deka gi zadovolil vkusovite na trenerot ama najgolema pre4ka e toa sto nema mesto za uste stranci vo timot,a za eventualen centar nema spomnato nikakvi iminja se ke se znae do petok koj kaj ke ode i rosterot za narednata polusezona na timot. pozz
Ок, да почекаме до петок да видиме што ќе се случи.

Gledam deka nikoj ne postiral a jas znam od vcera:smir: Vasiot tim e vo Solun ke igra prijatelska utakmica so ИЦБС.
Poz:smir:

Кој да постира нели гледаш само двајца пишуваме за Фени јас и Together lozari и чат пат по некој залутан форумџија. Тоа се вика "штедиме на човеци".:toe:

Кој да постира нели гледаш само двајца пишуваме за Фени јас и Together lozari и чат пат по некој залутан форумџија. Тоа се вика "штедиме на човеци".:toe:
Dvajca ama koga ke doznaete nesto odma go postirate ne mi kazuvaj ti na mene:smir:

Абе остај тоа сеа, и мене денеска ми кажаа дека имало тројца играчи у Фени на проба ама од кај да знам колку е тоа точно и кои се тие играчи и ај сеа одма да се пофалам дека јас сум дознал нешто а уствари можно е да е само шпекулација.

Денеска ми кажаа дека имало бе, пратиш ли ти у кое време ти зборувам? И шо ако денеска отишле за Солун, шо има врска тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom