Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Glupi igraci sto da se pravi(Pelister):nesvest: ...
P.S Samo neznam da koga ke ve spasuvaat trojkite:nesvest: :nesvest: :nesvest:

Тепаа да им тиит, среќа се полни веќе два пати се извлекуват така, некни со Амак во продолженија сега со Пелистер, го мразам Доналд Кол. теее ај бе сиктер, дај Боже да го примите во Струмица за една недела.
Инаку страв ми е сега за натпреварот со Пелистер.

Го добивме најтешкото гостување во сезоната!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сега сме сигурно први у регуларен дел на сезоната! Остана уште гостувањето во Струмица ХАХАХА! Кол е најдобар

Го добивме најтешкото гостување во сезоната!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сега сме сигурно први у регуларен дел на сезоната! Остана уште гостувањето во Струмица ХАХАХА! Кол е најдобар

Ааааааааа, не не, такви работи не.

Најтешкото следува.

Каква утакмица луѓе еј, тој што не бил во салата не знае шо беше тоа. Најјаката атмосфера се праи во Битола, така треба да се навива за тимот бре а не како кај нас у Кавадарци, и да победеше Пелистер ќе беше и повеќе од заслужено, играа подобро од нас ама тројките и подобрата снаодливост на крајот го одлучија победникот.

аууууууууууууууУ УШТЕ ЕДНА ПОБЕДА КАКО СЕ ЗАЛЕТАМЕ СЕГА СТРУМИЦА ЌЕ ЈА ЗГАЗИМЕ ВО САБОТА НА ЖАЛОСТ НЕМОЖАМ ДА ДОЈДАМ ДА ГЛЕДАМ АМА СИГУРЕН СУМ ДЕКА ЌЕ ИМА ДОБРО НАВИВАЊЕ И ЈАКА ИГРА КАКО ВО ПРВИОТ МЕЧ И СЕКАКО ЌЕ ПАДНИТЕ ПО 3 ПАТ:pos2:.. тоа гледам некој сум пцуел ако зборот травар е пцуење тогаш јас сум марсовец а за тоа има надлежен кој треба да интервенира не му требаат папагали да му кажат за да ме банираат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom