Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе Дарко лани имаше уште 1 година од договорот али би требало да потпише нов иначе Кирца јеаааИ Чемата и Цоле ги продолжиле договорите,за другите не сум информиран. Mислам дека на Соколов му трае уште 1 година договорот
Па вака ни е топ не ни треба другаДо 1002 страна стигнавте, договрете се некој од вас нова тема нека отвори.![]()
dobar transfer...Па Кире и официјално е играч на Фени.
Скоро низ сите весници искочи дека Војдан потпишал за тој клуб меѓутоа од сигурни извори кажувам дека не е официјално ( не мора да значи дека нема да игра во овој тим ) , он сеуште преговара ( го бараат ) со уште 5 клуба па треба да одлучи за кој ќе настапува следнава сезона.Брчко продолжи на уште 3 години, додека Ѓуров и Самарџиев на 2 години.
Војдан потпиша со Чекарси Мавпи од Украина заедно со Миљан Пуповиќ од МЗТ..
Скоро низ сите весници искочи дека Војдан потпишал за тој клуб меѓутоа од сигурни извори кажувам дека не е официјално ( не мора да значи дека нема да игра во овој тим ) , он сеуште преговара ( го бараат ) со уште 5 клуба па треба да одлучи за кој ќе настапува следнава сезона.![]()
Јане од што бара премногу пари на крај ќе си заврши во Торус со плата од 1000 евра. Исто така и со Работнички имал преговори ама не знам што се случилоВојдан има преговори и со МЗТ и со Фени и со бугарски тим а еве стигна понуда и од Чекарси..
Иначе Фени имаше неуспешни преговори со Јане Петровски и Александар Костовски за нивно евентуално доаѓање во таборот на Фени.![]()
Јане од што бара премногу пари на крај ќе си заврши во Торус со плата од 1000 евра. Исто така и со Работнички имал преговори ама не знам што се случило![]()
Да да нивни фан сум, инаку за Чековски колку што знаеш ти толку и јас, знам само дека се водат преговори ништо повеќе.Се исфорсирал и тука околу цената
П.С Ако не се лажам ти си фан на МЗТ наслушав нешто дека Чековски бил у преговори со вашата управа ?
Да да нивни фан сум, инаку за Чековски колку што знаеш ти толку и јас, знам само дека се водат преговори ништо повеќе.
И ако може да ми пишеш што се случи со Тасовски дали потпиша повторно со Фени, затоа што знам дека и со МЗТ требаше да преговара.
Како бе не се договориле со новиот ВрбаИначе Фени имаше неуспешни преговори со Јане Петровски и Александар Костовски за нивно евентуално доаѓање во таборот на Фени.![]()