Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
И Чемата и Цоле ги продолжиле договорите,за другите не сум информиран. Mислам дека на Соколов му трае уште 1 година договорот

И Чемата и Цоле ги продолжиле договорите,за другите не сум информиран. Mислам дека на Соколов му трае уште 1 година договорот
Не бе Дарко лани имаше уште 1 година од договорот али би требало да потпише нов иначе Кирца јеааа:cool:

Играчи што го продолжија договорот и со сигурност ке останат и наредната сезона во ФЕНИ се : Дарко Соколов, Горан Самарџиев, Марјан Ѓуров, и Слободан Михајловски. Кирил Николовски е и официјлано новото засилување во Фени индустри, а додека пак Огнен Стојановски потпиша за Мзт Скопје.

До 1002 страна стигнавте, договрете се некој од вас нова тема нека отвори. :)

Брчко продолжи на уште 3 години, додека Ѓуров и Самарџиев на 2 години.

Војдан потпиша со Чекарси Мавпи од Украина заедно со Миљан Пуповиќ од МЗТ..

Брчко продолжи на уште 3 години, додека Ѓуров и Самарџиев на 2 години.

Војдан потпиша со Чекарси Мавпи од Украина заедно со Миљан Пуповиќ од МЗТ..
Скоро низ сите весници искочи дека Војдан потпишал за тој клуб меѓутоа од сигурни извори кажувам дека не е официјално ( не мора да значи дека нема да игра во овој тим ) , он сеуште преговара ( го бараат ) со уште 5 клуба па треба да одлучи за кој ќе настапува следнава сезона. :)

Скоро низ сите весници искочи дека Војдан потпишал за тој клуб меѓутоа од сигурни извори кажувам дека не е официјално ( не мора да значи дека нема да игра во овој тим ) , он сеуште преговара ( го бараат ) со уште 5 клуба па треба да одлучи за кој ќе настапува следнава сезона. :)

Војдан има преговори и со МЗТ и со Фени и со бугарски тим а еве стигна понуда и од Чекарси..

Иначе Фени имаше неуспешни преговори со Јане Петровски и Александар Костовски за нивно евентуално доаѓање во таборот на Фени. :)

Војдан има преговори и со МЗТ и со Фени и со бугарски тим а еве стигна понуда и од Чекарси..

Иначе Фени имаше неуспешни преговори со Јане Петровски и Александар Костовски за нивно евентуално доаѓање во таборот на Фени. :)
Јане од што бара премногу пари на крај ќе си заврши во Торус со плата од 1000 евра. Исто така и со Работнички имал преговори ама не знам што се случило :)

Јане од што бара премногу пари на крај ќе си заврши во Торус со плата од 1000 евра. Исто така и со Работнички имал преговори ама не знам што се случило :)

Се исфорсирал и тука околу цената :)

П.С Ако не се лажам ти си фан на МЗТ наслушав нешто дека Чековски бил у преговори со вашата управа ?

Се исфорсирал и тука околу цената :)

П.С Ако не се лажам ти си фан на МЗТ наслушав нешто дека Чековски бил у преговори со вашата управа ?
Да да нивни фан сум, инаку за Чековски колку што знаеш ти толку и јас, знам само дека се водат преговори ништо повеќе. :)
И ако може да ми пишеш што се случи со Тасовски дали потпиша повторно со Фени, затоа што знам дека и со МЗТ требаше да преговара.

Да да нивни фан сум, инаку за Чековски колку што знаеш ти толку и јас, знам само дека се водат преговори ништо повеќе. :)
И ако може да ми пишеш што се случи со Тасовски дали потпиша повторно со Фени, затоа што знам дека и со МЗТ требаше да преговара.

Според тоа што денеска ми го кажаа Тасовски до недела треба да стави потпис на нов договор со Фени Индустри, најверојатно преговорите со МЗТ му пропаднаа, али да оставиме до идната недела да знаеме официјално.

Како бе не се договориле со новиот Врба :):mad:

Аце комшија ми.. добри партии паѓаа до пред некој ден со него у 3ка сеа замина на припреми ретко го глеам само навечер ако дое да поседиме.. голем талент.. жал мие што не потпишал за фени.. можно е за МЗТ нешто се шпекулира но рано е уште сеа е зафатен во репрезентативниот дрес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom