Фан Клуб: Евертон

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.589
Поени од реакции
5.592
Евертон еден од попзнатите клубови во Англија се надевам дека има и некои фанови на Евертон.

Еве ги и нивните дресови:
7591.jpg
7592.jpg

Нема фанови на Евертон :)
Ама мене ми се многу симпатичен и добар клуб :)
Денеска 7:1 против екипата на Сандерленд на Рој Кин, заслужуваат респект у секој случај..

П.С. не знам дали напишав пост денес у кој Миланез` не беше над мене :)

Леле ги победија Сандерленд 7-1 љољ :vozbud:

Кејхил, Артета, Јакубу ... поштувам поштувам :)

Нема фанови на Евертон :)
Ама мене ми се многу симпатичен и добар клуб :)
Денеска 7:1 против екипата на Сандерленд на Рој Кин, заслужуваат респект у секој случај..

П.С. не знам дали напишав пост денес у кој Миланез` не беше над мене :)
Може нема фанови ама има симпатизери ја во Англија си ги сакам Евертон особено денеска кога им дадоа 7 гола на Сандерлент , можем да замислам каков беше изразот на лицето на Кин ... :smir:

Јас сум симпатизер на Евертон поради дисциплираната игра што ја играат. Не прават често фаули а уште помалку добиваат жолти картони.

Сосема добар тим е Евертон, а особено добар е Артета. Прекрасен играч

Јас сум симпатизер на Евертон поради дисциплираната игра што ја играат. Не прават често фаули а уште помалку добиваат жолти картони.

Прогласени се за најдисциплиниран клуб во Англија.
А иначе денеска беа за РЕСПЕКТ...7 гола на Сандерленд..:vozbud::vozbud:Изразот на лицето на Кин беше како питбул.

лее баксуз денеска против Арсенал ...

После Милан, Евертон ми се на второ место. Секако дека има фанови.
Добро се држат со големите фаворити во Англија, и најмногу од се играат со се срце...почит за нив.

Everton mi e eden od omileniote fudbalski klubovi...So midlsbrough se 0 - 0 6ta min

Middlesbrough FC 0 - 2 Everton FC

A.Johnson :zver:

iskkreno ne navivam ama mnogu interesna ekipa so top igraci, ne se nekoi zvezdi ama imaat kvalitet

Евертон сега има добар тим,ама пред неколку години мислам дека имаа подобар тим кога освоија 4 место

Денеска се разработи и Јакубу 2 погодоци

Добро ја чуваат 4-та позиција пред Ливерпул,ама не верувам дека ќе издржат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom