Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде ова?Сајбер излеа Тричко ќе ви биде засилување![]()
Има на фудбалфорум пишано еден член он видел на фб само не знам н а чив фб имало објавеноОд каде ова?![]()
ВидовИма на фудбалфорум пишано еден член он видел на фб само не знам н а чив фб имало објавено
Богами заминувањето на Колото го прифатив дупло полошо од она на Гвардадо. Дали дека сите знаевме дека Гвардадо ќе си замине, или дека сме солидно покриени со останувањето на Саломао...Остај си мислам многу повеќе ме боле од заминувањето на Гуардадо. Колото беше лидер кој сега Ајтами ли? Ајде Зе Кастро со стабилен човек до него има смисла али Ајтами - Зе Кастро ќе биде крш комбинација. Реал и Барса по 6-7 секако ропаат со оваа двојка. А и тие Еспањол исто како и Атлетико кои пички тимови се али ипак и тие не се криви оној дебелиот претседател е најкрив да му ибам свињата дебела. Го заглави тимот 200 милиона се вади со глупости невидени, и ќе го одглавува 20 години. А Ортега да го земеше до сега Депор ќе беше 2 пати шампион на Шпанија. Али копиле е дебелиот знае како маме му јебем и со политика се бавел. И ќе видеш дека после него брат му ќе се забоди у фотеља уште 20 години така да ние ќе си умриме и никогаш нема да го видиме Депор во вистинко издание, онакво какво што му прилега на Депор - шампионско.![]()
ШиткачIt was a tough decision to leave Deportivo, because Depor is my home. It will always be in my heart and we were negotiating my renewal. But this project and the interest of Espanyol in me has pulled me to accept the Blanquiazul offer.
еден Шпански медиум информираше дека Депротиво веќе се договарал со напаѓачот на максиканската Чивас Гвадалахара, 22 годишниот Маркос Фабиан.