Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Следна Партизан игра со Војводина ние со Металац, тука е шансата Војводина во најмала рака може нерешено да извади, ако тоа се случи ништо чудно титула да земеме, а можно е да тепа Војводина пошто Партизан е ПРЕМНОГУ паднат у форма ! Со среќа.

Следна Партизан игра со Војводина ние со Металац, тука е шансата Војводина во најмала рака може нерешено да извади, ако тоа се случи ништо чудно титула да земеме, а можно е да тепа Војводина пошто Партизан е ПРЕМНОГУ паднат у форма ! Со среќа.

Добро размислуваш :pipi:

Па само празен Север им е шансата на гробари да барем еднаш бидат бољи.

@Спасев, не сумљам у тоа.

Шансите за одложување на дербито се ептен мали, 1:100 ја мислам, пошто сточарите не сакаат, бидејќи гробари нема да се држат до договорот меѓу групите, па тука они ја гледаат шансата и затоа нејќат.

Ама нешто ми дава надеж дека можеби и ќе се одложи утакмицата а тоа е :
http://crvenazvezdafk.com/src/sinod-spc-o-igranju-derbija-4336-c1-content.htm

Званични став групе "Делије Север" поводом предстојећег дербија који се игра на Велику суботу је да се та утакмица Б О Ј К О Т У Ј Е! На тај дан се не слави, не пева, не радује... На тај дан ни црквена звона не звоне! Једноставно, тај дан НИЈЕ срећан за ХРИШЋАНСТВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ебате глупаците :@ А и овие Фарсизам па, сум против кога Делије пеат сите Гробари пред џамија, но во право се изгледа.

За утре ќе биде ли победа , сакам да играм на повеќе пари па некој од вас што знае повредени такви ствари ??? фала однапред :)

Ќе биде слободно играј :) Не е навивачки ова, во одлична форма се, а и да не се Металац е премал залак

Ова е тешка срамота немам зборови ако се игра на 23ти, од стока што може да очекуваш нека навиваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom