Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Втор дел од припремите во Австралија
Се гледаат сликите ?
photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

Добро е, Мезенга даде гол. Очекувам од него да влезе во форма пред почетокот на сезоната.

Радуваат и добрите партии на Лазовиќ и Борха, а исто така и одличната атмосфера во екипата.

Момци,кога почнува лигата во Србија?

Момци,кога почнува лигата во Србија?

13 aвугст.

Деновиве се очекува Драго да се изјасни конечно дали ќе игра за нас или не, и има шанса да го добиеме Александар Луковиќ на позајмица од Зенит (еден од моите најомилени :love:)
Најверојатно нема ништо од заминување на Каду и Савио, овој првиот добар е за резерва, а Савио јас би го прекомандувал во штопер :), огромен е, а и не е толку далеку заден везни од штопер, па ако ни Драго ни Лукович не дојдат Вилотиќ, Михајловиќ прв избор, Савио колку да покрива.
Штета шо е Аџо толку заебан... Мислам дека кој и да е друг спортски директор многу подобро би ја бркал работата, па и Ивиќ беше хоштаплер ама донесе неколку добри играчи... Пејчиновиќ, Исах, Паркер...

Драго као што може да се прочита ке оди во Кипар или Дубаи да заигра за некој од тамошните тимови, а и претходните негови изјави дека незнаел ништо околу овој трансвер водат до то дека ова е само една од многубројните шпекулации.ДОБРА ВЕСТ само да е вистинита дека мангупот Ади ке го продадеме па добро би ни дошле тие пари од него.И аман веке кога ке дојде тај штопер само се најавува и најавува.
Утре ке знаеме кој ке ни биде противник во Лига Европа, на 28 јули прв меч можен противник е Хајдук Сплит.

Не наседнувајте на новинарските натписи околу Драго. Јас знам дека ќе дојде, само не знам кога точно. За Луковиќ не знам колку е реално.

Метка како мислиш да го продадеме Ади ? Човекот нема три месеци утакмица изиграно, еве го нема и на припремите, нема тренирано со екипата, а на него не се рачуна ни за евро утакмиците, што значи дека, доколку се врати од Гана, негова следна дестинација е Сопот или на трибина:D Јебига, сам си е крив.

Еве се потенцијалните противници

Dok ne bude odigrano drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, 14. i 21. jula, spisak mogućih protivnika Crvene zvezde biće prilično kratak: Hajduk iz Splita (Hrvatska), Omonija iz Nikozije (Kipar), Legija iz Varšave (Poljska), Rid (Austrija), Gomelj (Belorija), Senica (Slovačka), Stremsgodset (Norveška) i Slajgo Rovers (Irska).

Релативно лесни противници, ма да ја никако не би ги посакал екипите од Словачка и Полска, пошто никад не сме проаѓале добро со противниците од тој дел од Европа.

Ауу ако се падне Хајдук ќе биде: Каоооо некад попуши га нежно, за она добра добра стара времена.

Да не ме сватите погрешно и јас сакам да дојде Драго, али немам некоја верба за то ајде време ке покаже па ке видиме.

Никола друже која корист имаме од то што Ади ке игра во Сопот или полошо ако седи дома, а не на трибините зш и там не му е место. Точно е то дек нема одиграно подолг период али да бидеме искрени пред да почне да изиграва болен мајмун, видовме дек има квалитет али не и ум, така да од негова продажба као што може да прочитаме само да е вистина би имале најголема корист све друго е лук и вода.

Нема да имаме некаква корист, ама не знам дали некој ќе сака да купи играч кој нема утакмица у нога подолго време.

Звезда - Шахтјор Солигорск/Вентспилс.

Првата мислам дека ќе ја играме у гости.

Првата ја играме во гости, инаку лесни противници нетреба да представуваат некој поголема опасност.

Појма немам кави се овие Шахтјор, ама затоа Вентспилс го гледав прошлата година когај играше со Тетекс и не ми оставија никаков позитивен впечаток. Ма да, еве сеа проверувам по интернетов и гледам дека доста играчи им отишле, и тоа од поискусните, го смениле и тренерот, па ќе видиме. Инаку вчера Вентспилс победи против Шахтјор со 0-1 во гости.

Денес последна утакмица во Австрија, Роби ќе ги проверува момците по последен пат од 18:00 против екипата на Ашдод. Во Понеделник враќање во Белград, и до Евро такмичења уште утакмица со Сопот. Среќно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom