Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Surova realnost, jebem li ga. Nema sto da im se zameri na borbenost i srcanost, ali dzabe toa, ako nemas dovolen kvalitet za LE. Ren e mnogu fizicki pojaka ekipa od nas, i mislam deka bas toa go odluci rezultatot.

Tosic:cuc::cuc::cuc: I protiv Spartak i vecerva bez greska. Trcanje, borba, bravo Toske. Se plasim deka tesko kje go zadrzimo na zima.

Publikata :cuc::cuc::cuc::cuc: Uste ednas se potvrdi deka imame najdobra, najverna i najluda publika. Eh, ako igracite se barem na pola od nivoto na publikata, kaj bi ni bil krajot.

прво сами се тепавме, требаше во прво полувреме да ги искористиме тие шанси и намеше да биде овој резултат иако рен објективно се појаки од нас, друго многу се нервирам кога читам како паднавме на кондиција ало бе па 4 сезонски натпревар е, на тие припреми што прават, ако сега паѓаат на кондиција на крај на сезона што ке се случува ке умираат!!!

Се ќе беше другачие да издржевме до полувреме 1-0, ама ние ко по традиција у задњи пет минути гол примаме

То е то добар старт на натпреварот понесени од самата атмосвера на трибините која беше невероватна,игравме многу добро, а наскоро дојде и гол тогаш рен делуваше изгубено штета то не се искористи па да се даде бар усте еден гол.
Откако примивме гол повеке немаше ни И од игра, делуваа изгубено нашите играчи, второ се виде дека и кондиција се нема, одбраната заспа кај примениот втор гол.
Штета што неможеше бар нерешено да се извади, има реванш шансите се мали но сепак постојат а и во фудбалот има изненадувања, како на пример вчера шалке кој изгуби тим од кој јас најмногу се плашев да ни се падне.
Недела против јавор мораме да победиме и ги освоиме првите три бода оваа сезона.

Ајде некој ако е најдел стрим нека пише, сега дојдов и немав време да барам пред мечот.

1-0 полувреме ! фантастично, глодарите изгубија и тоа е фантастично ! Ајде да се вратием на врвот :D

Душко Тошич !!!!!!! Само се плашам уште сега да не ни го земат :(

Човекот оваа сезона дава све од себе и со рен одигра најдобро, изгледа критиките од минатата сезона влијаеле, немам зборови ако вака продолжи заслузува најдобри зборови, али има време само вака нек продолжи.

Човекот оваа сезона дава све од себе и со рен одигра најдобро, изгледа критиките од минатата сезона влијаеле, немам зборови ако вака продолжи заслузува најдобри зборови, али има време само вака нек продолжи.
Инаку ја дават на прва српска и лани таму ја даваа и ја гледав сега не ја факам прва за жал, кој има нек си гледа стримови тешко нешо, ај второ усте некој гол.

Честитки за победата која дојде во право време после пораз во прво коло, па од рен го искористивме денешниот кикс на стокава, што е добро. Сега реванш со рен следува ако се направи некое изненадување ке биде добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom