Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аххх, како мразам вака ам пак мои клубови еден против друг. Се надевам на фер игра и добар меч.

Ја,бране бели,сме единствените за Челси в клас...ама нема за Барса кај нас,и утакмицава сите за Челси ќе бидат.Уффф ме здоболе стомак од трема.
Кај мене во класот има за Барса што навиваат,затоа сум под притисок ќе ме зезат ако изгубиме :vozbud::jaj:

Абе ти ќе ги зезаш коа ке бидеме во финале уживај.Ајде момци можеме да ги тепаме не се којзнаешто иако во моментов се најдобри,ама викаат немале пораз,па за се има првпат.:vozbud:

Абе ти ќе ги зезаш коа ке бидеме во финале уживај.Ајде момци можеме да ги тепаме не се којзнаешто иако во моментов се најдобри,ама викаат немале пораз,па за се има првпат.:vozbud:

Штом ти велиш така, одиме у финале!!!!

Нема да игра..Маркез и Пике ќе бидат централни...е тука ни е шансата.

Добро е,имат дупка во одбраната!

Дечки одам јас да глеам сеа..ако можам ако се деси нешто ќе пишам ако не..ако изгубиме сеа и ако не пишам на форумов после утакмицата...сум умрел:uvo:

Дечки одам јас да глеам сеа..ако можам ако се деси нешто ќе пишам ако не..ако изгубиме сеа и ако не пишам на форумов после утакмицата...сум умрел:uvo:
хахахаа нема да изгубиме :helou:

Не прави така, има и реванш, издржи само:helou:

Со среќа!

Ај, ќе почне уште малку...со среќа нека ни е... и нека распалат овие нашиве од старт...позз

Со жолти дресови :vozbud:
Почнува војната ај со среќа!
CHELSEA!!!

Ајде можете вие мило ќе ми биде да им ги исцепите газињата :)
Среќно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom