Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Чех.А и така треба кога некој НУБЛЕ шутира пенал.

Ех колку сакам да победиме,да ми се затне устава што јадев....дека ќе изгубиме.

Уфф...како така победивме...добро е.Браво Чех за пеналот,браво Калу за голот.Друго нема што да кажам.Сега да се сконцетрираме на Барселона!

Ајде честитки за победата.Браво за Калу што даде гол а Чех му возврати со тоа што одбрани пенал и тоа би било се за натпреаваров против Вест Хем на многу краток начин.Сега треба да се фокусираме на натпреварот против Барселона.Ај поздрав.

Ај Честито победа....јас мислам заслужена :toe:
Уште еднаш Браво за Чех, Бане(супер одигра како Централен), Калу(без прекршокот за пенал) и Лампард...другиве стандард...Анелка - катастрофа
Само за едно имам забелешка!!! Мораше ли Лампард да ги игра сите 90 и +5 мин. - грешка на Гус

Ех колку сакам да победиме,да ми се затне устава што јадев....дека ќе изгубиме.

Ех Даворе Даворе. Веќе не сакам од тебе да зборуваш против Челзи.
Мен оф д меч денес беше: ЧЕХ
А Малуда беше мн. добар првото полувреме, а Иванович брилијантен во одбраната цела утакмица. И за другите немам зборови само не ми се допадна Анелка промаши 100% шанса.

Не бев во можност да го гледам натпреварот па ме интересираше Мансиен како се снајде на левата бековска позиција а?

Не бев во можност да го гледам натпреварот па ме интересираше Мансиен како се снајде на левата бековска позиција а?

Играше десен бек заради тактиката на Гус да го испроба Босингва на лево за во вторник....:toe: добар беше, јас би му дал преодна оценка - покажа добри потези, а на неколку пати загуби топки и имаше непрецизни пасови. Мислам дека не би се справил со Меси како Босингва или Есиен на пример

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom