Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај нека постира некој можен состав за вечерва

Јас ваква комбинација пронајдов
(4-3-3):
----------------Чех ---------------
---Бане---Алекс-----Карваљо----А. Кол
-------Балак---Есиен----Лампард-------
---Калу--------Дрогба-----------Малуда---

Чех
Иванович
Алекс
Карваљо
Ешли Кол
Есиен
Балак
Лампард
Дрогба

Мислам дека овие ќе бидат сигурно во 1 состав. И сеа плус можеби Ањелка и Калу. Или пак Малуда.

Абе овие од Ливерпул стално го спомнуваат дуелот со Милан...

Забораваат дека тоа е (беше) МИЛАН, а сега играат со ЧЕЛСИ

Тоа тогаш беше 1 натпревар, сега се 2 натпревари.

Нон-стоп спомнуваат дека ДАДОА 3 гола, а забораваат да спомнат и дека ПРИМИЈА 3 на тој фамозен за нив натпревар...

Овие фудбалериве на Ливерпул во изјавите нивни кога запнале ќе дадеме та ќе дадеме 3 гола, а не рачунаат дека доста е веројатно да примат најмалку еден гол.......тогаш шо прајме :vozbud:

Абе остај ги, незнаат кај тераат

Цел ден мислам на утакмицава..у пичку матер страв ме фаќа.Ајде уште 45 минути и почнуваме:vozbud:

)

Дали го сфатив онака како што ти сакаше да го сфатам :):helou:

Што се однесува до Ливерпул, лавот е најопасен кога е ранет така да несмееме во никој случај да ги потцениме :nenene:

Ами шо знам...:icon_mrgr

Како то Ливерпул е „ранет“? Можеби очекуваа 8-0, 10-0 против Блекбурн??? :smir:

Судија е Канталехо, времето е магливо и облачно, 10-ина степени Целзјусови, теренот е влажен, шо можи да ни одговара, ама можи и не.

Петр
Бане
Алекс
Карваљо
Кол
Есиен
Балак
Лампард
Малуда
Калу
Дрогба

Хиларио
Оби
Франко
Деко
Белети
Анелка
Мансиен

Слаби во одбрана сме,како така Тери влева надеж,некако Рикардо како да не ми е опоравен доволно..да играше Босингва,Бане ќе одеше централно а овој десно ама вака..Ама да се надеваме на помин во 1/2 финале,па макар и да изгубиме.!

Ливерпул мислат дека играт против Вила и дека ке дадат лесно голови...

Ливерпул се во една интересна, за мене и мистериозна комбинација, без Џерард воопшто меѓу 11-те, со Маскерано, Лукас и Алонсо на средината; Торес, Бенајун и Кујт напред.

Еве ви го официјалниот состав
---------Чех-----------
Ивановиќ----Алекс-------Карваљо-----Кол
---------------Есиен-------------------------
-----Балак----------------Лампард-------
Калу----------------------------Малуда
-----------Дрогба--------------------

Ливерпул
-----------Рејна--------------
Арбелоа-----Карагер---Шкртел---Аурелио
Ликас----------Маскерано--------Алонсо
Кајт---------Торес--------------Бенајун

Џерард го нема ни на клупа.
Едит:напишал веќе некој пред мене.:)

Ами шо знам...:icon_mrgr

Како то Ливерпул е „ранет“? Можеби очекуваа 8-0, 10-0 против Блекбурн??? :smir:

Судија е Канталехо, времето е магливо и облачно, 10-ина степени Целзјусови, теренот е влажен, шо можи да ни одговара, ама можи и не.

Петр
Бане
Алекс
Карваљо
Кол
Есиен
Балак
Лампард
Малуда
Калу
Дрогба

Хиларио
Оби
Франко
Деко
Белети
Анелка
Мансиен

Абе дај Боже и некој друг така да те сфати :):icon_lol:

Инаку ранети од нас, не од Блекбурн :helou:

И ајде нека почнува утакмицава веќе, цел ден ми се мислите во тие 90+ минути. На крај незнам дали ќе се смеам или ќе плачам ама знам дека многу ќе пцујам (можеби онака од среќа) :icon_lol:

Инаку ранети од нас, не од Блекбурн :helou:

И ајде нека почнува утакмицава веќе, цел ден ми се мислите во тие 90+ минути. На крај незнам дали ќе се смеам или ќе плачам ама знам дека многу ќе пцујам (можеби онака од среќа) :icon_lol:
Вред де, ама Блекбурн им беше мал „антибиотик“, па сега се „заздравени - недооздравени“, односно се надевам, „ранливи со здравјето“. :toe:

Со онаков состав, без Стеве, мора еден ран гол да му се шибни, резервиве нивни поопасни ми се. Маскерано мож да мати сметки, ама се надеваме на се најдобро.

Слаби во одбрана сме,како така Тери влева надеж,некако Рикардо како да не ми е опоравен доволно..да играше Босингва,Бане ќе одеше централно а овој десно ама вака..Ама да се надеваме на помин во 1/2 финале,па макар и да изгубиме.!
Даворе ти изгледа забораваш дека во екипата го имаме ЕСИЕН :helou:
(човек за секоја позиција на секоја утакмица во секое време на секое натпреварување) :)

Ливерпул се во една интересна, за мене и мистериозна комбинација, без Џерард воопшто меѓу 11-те, со Маскерано, Лукас и Алонсо на средината; Торес, Бенајун и Кујт напред.
Ова со Џерард можеби е само мал трик, инаку нема што да се чудиш за нападот, одат со полна пареа :toe:

Есиен да го сопре Бенајун, стоперите на Торес да му одат 2 на 1 (или да го удвојуваат Балак и некој друг) а со Кајт мислам дека Кол ке излезе на крај...

Вред де, ама Блекбурн им беше мал „антибиотик“, па сега се „заздравени - недооздравени“, односно се надевам, „ранливи со здравјето“. :toe:

Со онаков состав, без Стеве, мора еден ран гол да му се шибни, резервиве нивни поопасни ми се. Маскерано мож да мати сметки, ама се надеваме на се најдобро.
Знаеш како викаат српските доктори:

Боље спријечити него лечити :)

Ако не спречиле на време, тешко дека против Челси ќе се лекуваат.
Туку ај да сочекаме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom