Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе што вика.Тој како прво седум утакмици нема гол дадено сакаш да освоиме две титули.Реално гледано ПЛ за нас е готова,единствена шанса ни е ЛШ.Но,прво мора да го поминеме големиот Јувентус,кој е секогаш незгоден и има играчи како Алекс,Џиџи,Амаури...
Ако го поминеме,тогаш може да се праи муабет.

Е вака кога зборите Ман. го дигна трофеот?НЕ.Има шанса до крај вие му ги дадовте тие 3 поени со Фулам на манчестер а утакмицата не одиграна.:helou::wink:

Каде бе има шанса?Осум бода,не зебавај...Шанса имаше Челси и не ја искористи,штом не ја искористи нема да освои ПЛ и готово.Манчестер треба да изгуби три утакмици а Челси толку да победи во наредниве кола за да бидеме први,така да шансите за титула се 1 наспрема 1 милион.

Иначе

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4700-821e-8e55da5770e5&ln=3&typeBack=default

Каде бе има шанса?Осум бода,не зебавај...Шанса имаше Челси и не ја искористи,штом не ја искористи нема да освои ПЛ и готово.Манчестер треба да изгуби три утакмици а Челси толку да победи во наредниве кола за да бидеме први,така да шансите за титула се 1 наспрема 1 милион.

Му бега 5 не играна утакмцата со Фулам а и Манчестер мора да изгуби некоја.

Тешко Челзи да земе титула во ПЛ,со оглед на тоа што Ман Утд како и секоја година ако дојде на врвот на табелата тешко се симнува од таа позиција,ке победуваат во 98 мин,ке им судат непостоечки пенали, ке прават пресврти во 92 од 0:3 итн итн .....така да тешкоооо,искрено сакам било кој тим да ја освои ПЛ оваа сезона само не Манчестер,поради тоа што имаат голема помош од судиите.:toe:

Рачунај со Фулам ќе ја победат тоа ти е осум бода.И Манчестер нема некој тежок распоред,за разлика од Челси...
А,иначе Манчестер мора,а и не мора да изгуби,така да се знае веќе кој е шампион.Сите погледи сега да ги свртиме треба кон ЛШ,и кон натпреварот со Јувентус.

gi zalam odbrambenite igraci u anglija pritigna krsacot na kicmi "Ricardo Andrade Quaresma Bernardo" vo ovie 6 meseci jas sum najveren fan na chelsea fc u anglija cestito za noviot igrac i se nadevam na uste eden duel u LS so momentalno najdobrata ekipa FCBarcelona i kralot MESSI uste ednas cestito i se nadevam 7RQ ke se pretstavi vo vistinsko izdanie vo Chelsea pozz i da go pominete Man.Utd na tabelata

Добар играч е Кварезма ама сеуште нема докажано дека може да игра на високо ниво во голем тим. Тоа беше случај во Барса и Интер, али да се надеваме дека сега ќе блесне. Викендов очекувам да киксне некој од Јунајтед и Ливерпул, ама ќе видиме.

И јас мислам така,ама ќе видиме.
Иначе Ариго Саки рекол дека Кварезма нема да успее во Челси.Сељак!

се надевам дека ќе успее во челзи па мурињо и интерашите да пукнат од мука кога челзи ќе го откупи:helou:

Da vi kazam nekolku fakti zosto ne uspea vo Barca dojde kako 19godisnjak i odma mediumite go narekoa noviot Figo inace idol na Quaresma, a vo Inter ne mozese da se snajde bidejki premnogu grupo igraat zatoa veruvam deka Quaresma ke blesne vo dresot na Chelsea pozdrav

Ај очекувам против Хал да даде едно голче со тривела:), го имам гледано клипчево пред да дојде во Интер. Специјалност му е ова. Ај ќе видиме што ќе биде од него.

Кварезма: Ќе ги покажам своите квалитети во Челзи Рикардо Кварезма изјави дека е среќен што ќе има можност да игра во тим каков што е Челзи.
kvarezma-lampard.jpg
Кварезма до крајот на сезоната ќе настапува како позајмен фудбалер од Интер во Челзи. Денеска тој го имаше првото интервју како ново засилување на Сините.
"Многу сум среќен во Челзи. Најдобарата работа за секој фудбалер е да игра во големи клубови и јас имав многу среќа да отидам во Интер, сега сум многу благодарен на Сколари и сите кои беа вклучени во овој договор" - изјави Кварезма за Chelsea TV.
"Сега сакам да играм најдобро и да му помогнам на Челзи да ги реализира своите цели бидејќи се што сакам е да го покажам мојот квалитет".
Во Челзи веќе има пет фудбалер од Португалија, па Кварезма ќе нема многу проблеми да се адаптира на средината.
"Секогаш е убаво кога имате луѓе кои можат да ви помогнат кога доаѓате во нов клуб".
"Челзи е одличен клуб со многу квалитетни фудбалер и јас сум горд што ќе имам множност да се преставам во вака голем клуб".
"Сигурен сум дека ќе ми биде полесно бидејќи тука се моите колеги од Португалија".
Кварезма беше запрашан да даде споредба помеѓу Премиер лигата и Серија А.
"Се зависи од тимот и од вашата среќа. Јас секогаш се трудам да го дадам најдоброто за тимот за кој настапувам".
"Во Интер немав многу можности да ги покажам квалитетите но верувам и двете лиги се одлични и се што сакам е да го покажам мојот квалитет тука" - изјави Кварезма.

Да ги објаснам најкратко шо можам спспбностите и таленто на Кварезма со една споредба:
- Рикардо Кварезма не е на ниво со Кристијано Роналдо од единствена причина шо барем 2 години немал за тренер карактер како Фергусон.

Сепак, млад е уште, верувам дека во Челзи (Англија) ќе се покажи, и нареднта година и него и Сколари ќе ги има во Лондон. Ако замини Сколари, и преземи некој ко Манчини, или Шустер на пример, работата е крајно заебана.

Mo Matadar,помошникот на Рајли, кој не го виде ударот на Босингва е префрлен да суди во Лига 2 :jaj:
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...al-ref-blunder-lino-charge-League-2-game.html

Рајли во изјавата до ФА објасни дека не го видел инцидентот па затоа неможел да го пријави Босингва на дисциплинската комисија. Он си култури ама помошников гадно го изеде стапот...

Mo Matadar,помошникот на Рајли, кој не го виде ударот на Босингва е префрлен да суди во Лига 2 :jaj:
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...al-ref-blunder-lino-charge-League-2-game.html

Рајли во изјавата до ФА објасни дека не го видел инцидентот па затоа неможел да го пријави Босингва на дисциплинската комисија. Он си култури ама помошников гадно го изеде стапот...
Не ми е јасно како не го виде ударот кога беше на 20 сантиметри до Босингва. Но како и да е Босингва нема да биде казнет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom