A
Albin_Chelsea
Гостин
Essien bi trebalo da se vrati kon krajo na ovoj mesec 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По ова што го видов и по шансата на Ди Санто,мислам дека заслужува детето повеќе да игра.
Абе во ред. Ама играме само со еден шпиц напред. Самио рече, имаме двајца добри напаѓачи; а ја би додал, и еден млад шпиц, талентиран, кој во секоја минута на терено шо ја игра покажува дека вреди да добива појќе шанса. Значи, тројца. Која е потребата од четврт?Па ние играме на три фронта Лига на шампиони,Фа куп,Премиер лига моментално имаме 2 добри напаѓачи Дрогба и Анелка другите се дрва.А Подолски неможе во Баерн да се избори за место зошто тука се Тони и Клосе.Ако сакаме нешто да освоиме ни треба трет добар напаѓач а тоа е ПОДОЛСКИ не е скап има јака левица,брз е знае да дрибла.Таков играч му фали на Челзи
Почетоко на февруари мислам. Да се надеваме шо порано...Дечки некој да не има информација за Есиен кога ќе се враќа зашто стварно ни е потребен
Последната шанса, нафрлувањето и ударо со глава. Околу 40-та секунда.Која мин од видеото е неговата шанса не можан да забележам.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Белети ти е чоек универзалец - на која позиција и да игра, од таа страна гол примаме и по негова вина.
Не би било лошо парите од Бриџ што ги добивме ,да се искористат за да го купиме Подолски![]()
Како му ја наместе Белети(ако добро забележав) на Кларк нека оди нека се убие.Е...и дефанзивната линија.
Која мин од видеото е неговата шанса не можан да забележам.
Ај жити се кажи ми шо можеше друго од таа ситуација да се напраи?Ја удри со глава,голманот ја спаси на среќа.Тоа е тоа.У да му ибам тупакот
Ај жити се кажи ми шо можеше друго од таа ситуација да се напраи?Ја удри со глава,голманот ја спаси на среќа.Тоа е тоа.