Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ние играме на три фронта Лига на шампиони,Фа куп,Премиер лига моментално имаме 2 добри напаѓачи Дрогба и Анелка другите се дрва.А Подолски неможе во Баерн да се избори за место зошто тука се Тони и Клосе.Ако сакаме нешто да освоиме ни треба трет добар напаѓач а тоа е ПОДОЛСКИ не е скап има јака левица,брз е знае да дрибла.Таков играч му фали на Челзи
Абе во ред. Ама играме само со еден шпиц напред. Самио рече, имаме двајца добри напаѓачи; а ја би додал, и еден млад шпиц, талентиран, кој во секоја минута на терено шо ја игра покажува дека вреди да добива појќе шанса. Значи, тројца. Која е потребата од четврт?

Еве кога би играле со два шпица; тука е и Калу, кој со Анелка добро се снаоѓаше кога во некои натпревари од стартна позиција крило, се појќе и појќе влегуваше како втор напаѓач. А Анелка и Дрогба ги сметам за стартери. Ко Подолски не можи да обезбеди првотимски статус покрај Тони и Клосе (кој и не е баш сјаен сезонава) во Бундеслигата, то ќе го напрај покрај Анелка и Дрогба во Премиер Лига? Пошто нели, си оди оти немал првотимски статус. То мене ми личи на самобендисана ѕвезда искрено. Па еден Тевез кој е 5-6 апти подобар од Подолски не се буни (барем не многу) оти не игра често за Манчестер. Доволен е Дрогба, не треба уште еден таков.

Зато велам, крило. Впрочем, Сколари за џабе да не инсистираше на Робињо летоска?

Дечки некој да не има информација за Есиен кога ќе се враќа зашто стварно ни е потребен
Почетоко на февруари мислам. Да се надеваме шо порано...

Која мин од видеото е неговата шанса не можан да забележам.
Последната шанса, нафрлувањето и ударо со глава. Околу 40-та секунда.

Белети ти е чоек универзалец - на која позиција и да игра, од таа страна гол примаме и по негова вина.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Еее другар фала ти шо вака ме изнасмеа
(ама за жал така е)

Не би било лошо парите од Бриџ што ги добивме ,да се искористат за да го купиме Подолски :toe:

Абе не ни требат напаѓачи или средњаци, треба само промена на формација 4-4-2, Дидие и Никола во тандем, Ешли и Босингва офанзивно,
Калу/Кол по страните и они, и спиј пиле...

Како му ја наместе Белети(ако добро забележав) на Кларк нека оди нека се убие.Е...и дефанзивната линија.

У да му ибам тупакот

ЧЕЛЗИ

Абе луѓе мислам дека треба да смени Сколари веќе еднаш тактикава
Најдобро му е да игра 4-3-3 и се ќе топиме
Ќе ги стави во средина ЛАМПАРД БАЛАК И МАЛОУДА И ВО НАПАД КАЛУ ДРОГБА И АНЕЛКА или да ги стави младиве играчи Ди Санто на пример

Да,ама и да замине кај нас нема шанси да дојде,зш и Челси и Арсенал се ривали од ист град па...но,може да се случи исто како Ешли Кол па затоа...

За кое правило збори Мирир? Мене стварно не ми е јасно. Ако проба да го искористи членот 17 следното лето значи во 2009 ќе треба да ја плати цела плата што ќе ја заработи во текот на годината плус % од сумата која Арсенал ја плати на Саутемптон. Јас колку што разбрав весникот го споменува правилото на ФИФА кое им осигурува на клубовите дека ќе добијат оштета доколку некој млади играч реши да си замине и тоа за секоја година што клубот вложувал во него, и викаат 400 000 фунти во 2010??? па до тогаш Венгер може пет пати да го продаде за повисака сума. Фактички весникот вели дека Тео ќе треба да го одработи договорот до крај со што автоматски е слободен играч. Мене многу работи ми се нејасни

Ај жити се кажи ми шо можеше друго од таа ситуација да се напраи?Ја удри со глава,голманот ја спаси на среќа.Тоа е тоа.

Абе за Белети сака да каже а не за Ди Санто.

Управо тако:) Барем автогол да беше, немаше да ми биде толку мака...
Шансите си се друга ствар...

Прочитав уште две шпeкулации во врска со Челзи :

Првата е дека Џ.Кол не бил задоволен од минутажата па затоа побарал состанок со Сколари.
Другата е дека Челзи сериозно е заинтересиран за Овен, па се разгледува можноста да се доведе уште овој преоден рок за минимален трошок или пак како слободен фудбалер од 1 Јули.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom