Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ти кажам Кико искрено,и јас не сакам Јувентус да му се падне на Челси,италијанските екипи секогаш биле многу незгодни..Најдобро би било Порто или Гејнитинаикос!

а бе за заки тој во виган нема кој да му фрли топки тука ги има босингва а.кол лампард деко друга приказна

Нема врска, Заки ти е типичен едносезонски бум. Ќе изненади една сезона, па ќе го снема негде по вторите лиги или во Грција/Кипар/Кореја.

Лав да се донесе и мир во куќата, нишо појќе не требит.

па јас милсам дека ни треба централен напачач а не знам колку лав може да игра така тој е колку што сум видел некои меча на цска тој игра како 2 напачач нас ни треба еден во стилот на дрогба но сепак ако нема друг добродојден е и тој ахахха

Ако е вистина за Са, добро дошол, добра клупа ќе иаме сеа... Заки ако се зема веројатно и Анелка ќе се пресели на клупа, или во друг клуб.

Добро, ама неостварливо... Бабел е дел од плановите на Бенитез за градење на искусен и воигран тим, мали се шансите да дојде во Челзи, скоро никакви реално глеано.

Нема шанси Бабел да дојде во Челси,како прво Ливерпул не го пушта,како второ не е глупав да замине од Ливерпул,во кој наредната сезона ќе стане еден од главните играчи,и носители на тимот.

па јас милсам дека ни треба централен напачач а не знам колку лав може да игра така тој е колку што сум видел некои меча на цска тој игра како 2 напачач нас ни треба еден во стилот на дрогба но сепак ако нема друг добродојден е и тој ахахха
А шо ќе се прај со тројца шпиц играчи? Јас мислам дека Сколари сака нов напаѓач со цел да може да поставува различни формации, а сепак да се игра квалитетно. Однсоно, да се игра и со двајца напаѓачи. Па ако играме како досега (4-3-3), појќе ни треба крилен играч ебаго, не шпиц. Анелка, Дрогба, Ди Санто?

Вагнер Лав или пак Жо од Сити,и така овој вториов не добива шанса во прв тим на Сити,и не знам кај читав дека сакал да си замине.

http://www.mirror.co.uk/sport/footb...n-striker-amr-zaki-exclusive-115875-20963796/

:vozbud::vozbud::vozbud:
Жо? За едно 7-8 милиони фунти ако сака Сити, можи.

Што викате Бабел да дојде во Челзи?
Невозможно.

За Заки да кажам, ако некоја будала напрај таква работа и го донеси во Челзи, во секој момент ко ќе е тој на теренот, ја менувам канал/исклучувам интернето.

NICO NAMED PLAYER OF THE MONTH!!!

0,,10268~4774191,00.jpg

:aplauz:

На насловната на Кајгана пишува дека Сити испратиле официјална а воедно и конечна понуда до Валенсија од 69 милиони за Виља...
Да продадеме некои некои некорисни играчи ќе збереме пола од таа сума и ќе можеме и ние да влеземе во трка, али јбг...

БЕНЗЕМА му е мајката...

А шо, Бензема поевтин пошо е, реално има шанси да го земеме или шо?

Не очекувајте мега засилување зимава, тек на лето та работа, евентуално ако е при добра волја Роман.

А шо, Бензема поевтин пошо е, реално има шанси да го земеме или шо?

Не очекувајте мега засилување зимава, тек на лето та работа, евентуално ако е при добра волја Роман.

Не би можел да кажам дали е поефтин или не (знам само дека е речиси невозможен) али човеков вреди да се има во својот тим...

Зимава нема шанси, се надевам дека летото ќе земеме такво нешто:zlo:

абе освен лове никој не ни треба за сега за на лето може да се купи некој супер играч на пример рибери или банзема!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom