Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога немаме друг за CAM позиција, добар е и Балак... Или евентуално да се трансформира формацијата во 4-4-1-1, со Деко како единствен CAM и две истурени крила, со еден шпиц сидраш (Анелка).

Можеби Белети ќе заигра на местото од Лампард,ако овој биде повреден до наредно коло.Сколари често знае да експериментира со составот па не би било изненадување ако игра Жулиано,ма да може и Балакоски!!!

А можеби и ке се обиде со 3ца во среден ред,
и 3ца напаѓачи (уште по офанзивно) :toe:

Ne znam kako moze da se soglasuvate za razmena Adriano-Drogba, cekajte da se oporavi Drogba od povredata i ke bide toj stariot, Anelka ne mozam da go smislam od finaleto, a i ne znam kako dade 12 gola sezonava

Ne znam kako moze da se soglasuvate za razmena Adriano-Drogba, cekajte da se oporavi Drogba od povredata i ke bide toj stariot, Anelka ne mozam da go smislam od finaleto, a i ne znam kako dade 12 gola sezonava
Можеби поради тоа шо има добри соиграчи?

Кога немаме друг за CAM позиција, добар е и Балак... Или евентуално да се трансформира формацијата во 4-4-1-1, со Деко како единствен CAM и две истурени крила, со еден шпиц сидраш (Анелка).
Можеби Белети ќе заигра на местото од Лампард,ако овој биде повреден до наредно коло.Сколари често знае да експериментира со составот па не би било изненадување ако игра Жулиано,ма да може и Балакоски!!!
--------Минеиро------Оби Микел----------
Калу-------------Деко-------------Малуда
-----------------Анелка-------------------
Вака би ми изгледал моментален состав, без Лампард и Балак.

http://www.tribalfootball.com/?q=content/spurs-ponder-bid-chelsea-keeper-cudicini

Може,замена Кудичини за Дос Сантос + 5 милиони.
Дос Сантос + 5 милиони = Кудичини?
Па тоа е премија за нас. :vozbud:

Можеби поради тоа шо има добри соиграчи?
Па со најдобриот везист во светот, Лампард (добро, и Чави е тука некаде) + солидни крилни играчи + прекалениот Деко + одлични офанзивни бекови, срамота е еден така солиден шпиц да нема даено бар 7-8 гола. Минимум. :toe:

Бак: Нема да има големи промени во составот во јануари
Брус Бак, претседателот на Челзи ги предупредува навивачите да не очекуваат многу нови имиња во тимот овој јануари.
Челзи, тимот кој потроши могу изминативе години најавува дека нема да се трошат повеќе пари за нови играчи, а Бак ги предупреди и навивачите да не очекуваат многу нови лица на Стемфорд Бриџ по јануарскиот преоден рок.
“Мошне е тешко да се обезбедат нови добри играчи. Прво бидејќи можеби немад а бидат расположливи за продажба, а второ бидејќи е можно да бидат врзани со некои други анекси во договорите,“- изјави Бак.
“Нема поента во тоа да се носат нови играчи кои не се ни пола добри како оние кои веќе ги имаме во тимот. Мислам дека во јануари нема да имаме многу работа.“

Велам ја, само Дос Сантос на позајмица (со можност за целосен откуп в лето).

И така Абрамович не планира да троши пари на нови засилувања, па Дос Сантос на позајмица би било перфектно освежување... Секако, со можност на лет ода се откупи договорот, се зависи од тоа дали ќе се трошат тогаш пари...

Па и подобро што е казнет,не можам да гледам како игра слабо веќе.Анелка има да ги потопи прво Њукасл па после и Арсенал и Болтон!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom