Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дрогба малер даде гол и Челзи испадна од купот

drogba%20pokazuva%20sreden%20prst.jpg

:pos2: :pos2: :pos2:

За ова ќе има казна, се надевам само парична. Макар што без барем еден меч суспензија тешко ќе помине. Ќе видиме.

Ди Санто се повредил и околу еден месец е во аут.
Според Сколари, играчите изиграле добро. :jaj:
Сколари вели и дека „треба повеќе квалитет во нападот“.

I pokraj se golot na Drogba bese maherski.Alal da mu e.Pocnuva da se vraka vo forma.Sega ke vidat site :baeh::pos2:

STO ZBORITE ZA DROGBA,DROGBA E EDEN OD NAJDOBRITE NAPAGAGI .JAS BEZ NEGO NEGOSAMISLUVAM NAPADOT NA CHELSEA.DROGBA THE BEST.:salut:

Кудичини ќе брани, иако повеќе би сакал да го видам на дело Тејлор.

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4879-afe2-bf038f7090c4&ln=3&typeBack=default

Ако решил Шустер да го земе нека го земе.
Иначе Чех го повредил мускулот и нема да игра утре против ВБА!
Нема шанси Дрогба да иде од Стенфорд Бриџ барем не до завршувањето на договорот.Утре очекувам рутинска победа и гол на Дидие Дрогба ако игра.C'MON CHELSEA

Искрено се надевам дека Хиларио ќе брани денеска, мислам дека во изминативе години се покажа како подобра замена за Чех од Кудичини. За Тејлор мислам дека нема шанси да брани, иако и то не е лошо.

Лампард е избран за играч на месец октомври во Премиер Лига! Повеќе од заслужено според мене. Само нека продолжи така.

Кога се кај Лампард, едно негово интересно размислување за случајот со Дрогба.
Околу Дрогба имало повеќе парички кои што биле фрлени од публиката. Дрогба бил изнервиран од тоа, и по постигнувањето на голот реагирал така како што реагирал. Лампард вели дека Дрогба веднаш бил свесен дека згрешил и дека треба да одговара како индивидуа, но треба и навивачите да одговараат како група. И сега најдоброто: доколку само Дрогба биде санкциониран, можно е и понатаму други фанови да го прават истото за да испровоцираат казни за играчите. Лампард вели дека често кога изведува корнери се случува истото, и време е тоа да запре.

Ме интересираше ке ја дават ли некаде Челзи?Гледам на А1 ништо а за А2 не знам?

Некој ако знае стрим за утакмицава, нека го постува.
Однапред фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom