Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=949654

Може некој да ми каже што позиција игра овој и колку години има?
Иначе фанови дај пишете нешто заумре фанклубов!

во Челзи е од 2003.... и е на позајмица даден во Westerlo, позицијата му е десно дефанзивно крило и има 23 год, висок 1.76м

Пишува во статијата од линкот дека игра како десен бек и десно крило. Иначе прв пат слушам за играчов. Незнам кој го излажал дека ќе заигра за Челзи:toe:

Ич не ни треба Босингва,Фереира,белети,па и Иванович доста ни се наа таа позиција!

Тоа да си ги прашаш модераторите и администраторите..
Иначе ние пак се интересираме за Луис Фабиано..Сколари е спремен да даде 10 милиони за него:toe:.
Јас не сакам да дојде...Анелка,Дрогба,Ди Санто доста ни се тројца напаѓачи!
Се гледа по резултатите колку ни се доста. Повеке голови дават средните играчи отколку напаѓачите. Знаеш како велат: од многу глава не боли!

Не рече дека треба да претстанат да играт ама смета дека МАНУТД е најдобар клуб од Челзи...секој си има свое мислење...и за мене е МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД најдобар,за тебе АРСЕНАЛ за трет ЧЕЛЗИ или ЛИВЕРПУЛ.Не гледам ништо лошо во тоа што го кажал...тоа е сепак негово мислење и треба да го почитуваме какво и да е.
Ај и ти исто ако може :smir:

Се гледа по резултатите колку ни се доста. Повеке голови дават средните играчи отколку напаѓачите. Знаеш како велат: од многу глава не боли!

Ај научи се да пишуваш, може? :smir:

Ај и ти исто ако може :smir:

Знаеш дека Анелка во сите конкурецнии има дадено 9 гола,Малуда 3,калу 3 и Џо Кол 3,јас мислам дека тоа не е малку!!

Eпа од 10кола во Премиер Лига и 4 во Лига на Шампиони тоа и не е баш многу, ама да се надеваме дека ке се подобри ситуацијата и ефикасноста...
Туку кажи шо има ново со повредениве, како е ситуацијата?

:salut:

После подолго отсуство од темава, се враќам со коментар за последните два меча. Против Сандерленд натпреварот го гледав на нет и бев презадоволен од играта, посебно на Лампард и Малуда, за тоа колку несебично играа. Целиот тим работеше како еден мозок и едноставно уживаа играјќи.
Против Рома, покажавме сосем спротивна игра од таа против Сандерленд. Без креативност, со непрецизни топки, паника и тромост во одбраната, нападот не ни го видов. Никаква координација немаше помеѓу Чех и одбраната, конкретно со Тери, за вратени топки и поставување жив ѕид. Се надевам дека за следниот меч со Блекбурн на Сколари ќе му дојде паметот, ќе промени нешто во тимот за да се вратиме на победнички патеки... Пошо вака црно ни се пишит ако играме ко вторникот.

Овен ни е најмалце повреден во моментов. Играч кој цела кариера е повреден, и таман кога ќе се опорави и ќе блесне пак ќе скрши или истегне нешто, само товар на клубот е.

Нам ни треба напаѓач како Лавеци, Торес или Агуеро. Агуеро кажа дека Челзи му е последна опција, а Торес е прескап, Роман не троши толку пари на зима... Евентуално Лавеци, друг никој.

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=949654

Може некој да ми каже што позиција игра овој и колку години има?
Иначе фанови дај пишете нешто заумре фанклубов!
За, да речам, детево ќе искоментирам само со цитатов:
Незнам кој го излажал дека ќе заигра за Челзи:toe:
Ко Алсидес што беше сигурен дека „ќе биде замена за Карваљо, кој ќе замине во Интер“. :nesum:

Знаеш како велат: од многу глава не боли!
Не би рекол! Најубо си знае Ван Бастен со неговиот „вишок на квалитет“ во репрезентацијата на Холандија на ЕП летото, после натпреварите по групи.

Знаеш дека Анелка во сите конкурецнии има дадено 9 гола,Малуда 3,калу 3 и Џо Кол 3,јас мислам дека тоа не е малку!!
Анелка има постигнато 9 гола, и сите во три натпревари. Калу има 3 гола во два натправери. Се бара на секој натпревар по некој гол, а не на еден натпревар три гола, а на следните три натпревари - ниеден гол ебаго!!!!

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=952518

Уффф,колку би сакал да дојде Овен!!Еден од поомилените играчи ми беше порано!
Ех, ама порано... Некој шо не се повредува толку, ако веќе се зема нов напаѓач. Која корист од Овен, ако се знае колку е склон на повреди? Хески му е мајката! :)

Никој од овие што ги наброја не можеме да земеме..Торес е верен на Ливерпул,Агуеро исто,Лавеси не го дава Наполи..така да!

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=952884

Сме се интересирале за малиов!
Малиот има изиграно 5 утакмици добро и сега „бил на мета на Ливерпул и Челзи“. Џагоев од ЦСКА барем цела сезона ја игра добро во Русија, ако веќе се бара „млад талент“.

Добро де тоа се само шпекулации,јас највеќе во Јануари би сакал да дојде Лавеци,али тоа многу тешко!

Знам дека се шпекулации, а според мене лично, типувам на Џовани Дос Сантос (ако се зема некој играч). Сепак да видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom