Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne vikam ne no sepak mislam deka momentalno liverpool e vo svojata najgolema forma toa i se pokaza go isfrli inter pa sledese edna impresivna serija i vo premier ligata pa vrv e i ova denes

ne vikam ne no sepak mislam deka momentalno liverpool e vo svojata najgolema forma toa i se pokaza go isfrli inter pa sledese edna impresivna serija i vo premier ligata pa vrv e i ova denes

И самиот кажа, МОМЕНТАЛНО, и врвот беше ова денес.
Тоа значи дека Ливерпул го достигнал својот зенит во моментов, така?
Ама Челзи не сеуште!
Semi-finals
22 - 23 April 2008
29 - 30 April 2008
Глеш колку време има до дуелите? Се мож да биди.

Пак нема ништо да напраи Челзи...ја дури очекував да испаднат од Турциве

Ја мислам дека на Челзи годинава не им бега финалето, а богами и трофејот :)

pa se eta tradicija e protiv celzi iako toa ne mora da znaci celzi nikogas ne stignal vo finale od ligata na sampionite a plus sekogas koga ikral dvomec so liverpol toj bil gubitnik a za formata prejge zaboraviv da napomenam, deka i celzi e vo odlicen podem mu dojde na -3 na pedercinjata od old traford i ima spored mene najgolemi sansi za titulata i tokmu ovaa bitka na dva fronta mislam deka ke gi iscrpi pa otuka mirastereteniot liverpool koj nema sto da gubi bi odel na se ili nisto

Еве со закаснение, и јас се јавувам. Каков натпревар! Го почнавме мечот со единствена цел да се даде, а да не се прими гол, и така испадна. За разлика од мечот во Турција, овој беше за нас на сосем друго ниво. Ајде сега Ливерпул се следни. :chelsea3:

pa se eta tradicija e protiv celzi iako toa ne mora da znaci celzi nikogas ne stignal vo finale od ligata na sampionite a plus sekogas koga ikral dvomec so liverpol toj bil gubitnik a za formata prejge zaboraviv da napomenam, deka i celzi e vo odlicen podem mu dojde na -3 na pedercinjata od old traford i ima spored mene najgolemi sansi za titulata i tokmu ovaa bitka na dva fronta mislam deka ke gi iscrpi pa otuka mirastereteniot liverpool koj nema sto da gubi bi odel na se ili nisto

Челзи во 1998 го освои КПК, односно сегашното ЛШ, против Штудгарт.
За Штугарт тогаш мислам играше и Митко Стојкоски, сега е нешто во Пелистер.

ЕДИТ:
Уствари КПК е сега УЕФА Куп. Грешка:)

Шо е смешно бе? Гледаше ти ко беа повредени и Чех и Кудичини, ко бранеше Хиларио долго време? Сосема добро се снајде, така ќе биди и сега. Поарно Хиларио отколку некој прегреан пензионер од Холандија.

Шо е смешно бе? Гледаше ти ко беа повредени и Чех и Кудичини, ко бранеше Хиларио долго време? Сосема добро се снајде, така ќе биди и сега. Поарно Хиларио отколку некој прегреан пензионер од Холандија.

Абе, а Магнус Хедман не играт уште за нас, или му истече договорот?

Абе, а Магнус Хедман не играт уште за нас, или му истече договорот?

Хедман беше само дури да се врати еден од голманите, Чех или Кудичини. Го реактивираа од „пензија“:) Сега има еден од Влес, 18 години, Тејлор. Тој ќе биди резерва на Хиларио изгледа:toe:

дај веќе еднаш тепајте ги лузерпул у LS, па да играте у финале,

Челзи... Некако се се‘ пробиваше, според мене тоа е по тоа што се чува за полуфинале и финале :) се надевам за победа на лига на шампиони.. ПОЗДРАВ до сите навивачи и со среќа на Челзи.

Негде прочитав оти Бен ХАим го повредил Чех на тренинг.
Абе, мамата негова, не знам шо чекаат, тој одамна е за бркање!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom