Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E aj da ne tepame so barca,posebno pa ako se igra na tvrdinata Riverside,sea barca kako so se u kriza,mislam deka puyol i milito nema da odoleat na konstantnite napadi od Mido i kompanija!!:baeh::baeh:baska imame luksuz da im ja pustime utakmicata posto oni i ronaldinho ke ni go daat!:helou:

Detence milo i drago,zosto gospod da mi e napomos,pokazi si gi svoite kompleksi i frustracii od moite postovi pred site! KISS :drk::baeh:

Неам ништо против тебе и твоите очигледни глупости, само ај не замарај овде, ојси на темата за твојо „феноменален и непобедлив“ Мидлзбро и таму пишувај си ги глупостиве, таму никој не те чепка:tapp:

Инаку, за натпреварот со Сандерленд.
Рутинска победа, без многу мака.
Match report.

Најискрено не ни сакам да помислам на Мидлзбро, позаебан клуб нема. Колкумина само ја шо ги знам ги има заебано на кладилница, а башка шо не ги знам... Затоа не ми зборувајте за тиј потпросечен клуб овде:jaj:
Ајде сега кажи нешто дете. Мило ти е шо падна Арсенал на колена нели.
Точно дека нема позаебан клуб ги заебавме Арсенал, лани ги заебавме Челзи, а другата година ќе ги заебеме сите и ќе ја освоиме титулата.
Најфино барам извинување за изнесените коментари на фантомЏ кон мојот клуб кој си ја покажа својата големина.
GO SOUTHGATE!!!!!!!!!!!!!!!

Точно дека нема позаебан клуб ги заебавме Арсенал, лани ги заебавме Челзи, а другата година ќе ги заебеме сите и ќе ја освоиме титулата.
Најфино барам извинување за изнесените коментари на фантомЏ кон мојот клуб кој си ја покажа својата големина.
Dzabe ivajllo ako se nadevas da ti se izvinat uste nema sfateno deteto deka so middlsbrough nema zaebancii pa i so nivnite navivaci! ama ke sfatat koa ke doe chelsea na Riverside!! George Boateng RULES!!!!

Реален сум за натпреварот со Арсенал, за разлика од тебе, што Мидлсбро твој и со Барса да игра, ќе викаш дека 3-0 ќе тепате.
И јас сум реален и бев реален за мечот со Арсенал на кој како што видовте ги згазивме. А ако на навивачите на Челзи им е страв од овој Арсенал што денеска ние го посрамотивме, е тоа е веќе преценување на противникот и недостаток на самодоверба, типичен македонски комплекс.

И јас сум реален и бев реален за мечот со Арсенал на кој како што видовте ги згазивме. А ако на навивачите на Челзи им е страв од овој Арсенал што денеска ние го посрамотивме, е тоа е веќе преценување на противникот и недостаток на самодоверба, типичен македонски комплекс.

Мило мое внуче Ивајло,
За шо извинување? Добро, не е потпросечен, туку само просечен е.:toe: А за титула треба многу повеќе од тоа да ги заебете најдобрите, а дека ќе ги заебете сите в година, да, ама ако испаднете во Чемпионшип дивизијата. Затоа, гледајте спасете се годинава од испаѓање, за до година има време... Победа над Арсенал и порази од Блекбурн, Виган, Астон Вила, реми со Сандерленд... Извини, ама не можам да ги повлечам моите коментари со вакви резултати за твојот клуб. А за денеска, честита победа за Мидлсбро, фантастичен натпревар.:toe:

И денеска ги победивте Арсенал заради еден друг типичен македонски комплекс, потценување на противникот, и затоа не летајте многу во облаци колку сте јаки, оти не сте. Изгубивте од Челзи, од Ман. Сити, од Астон Вила дома, ама сите тие озбилно ве сватија и затоа ве растурија, а Арсенал го потцени многу Мидлсбро денеска и заслужено изгуби. А ако поубаво видиш, никој не го прецени Арсенал, туку беше пишано дека на Челзи ќе му биди потешко без Дрогба на Емирати, а никој не рече дека Арсенал е непобедив, незапирлив и слично...

Dzabe ivajllo ako se nadevas da ti se izvinat uste nema sfateno deteto deka so middlsbrough nema zaebancii pa i so nivnite navivaci! ama ke sfatat koa ke doe chelsea na Riverside!! George Boateng RULES!!!!

Се гледа каков навивач си...
Челзи ви дојде, ве тепа 2-0, ви зеде три бода и си замина...

Браво за челзи добра серија имаат и така нека продолжат и без Дрогба

Драго ми е што го натерав фантомџ малку да истражува за резултатите на Мидлзбро и да напише есеј за случувањата во и околу истоимениот клуб. Ама нешто ми фали. А да, ИЗВИНУВАЊЕ.
Колку побрзо толку подобро, оти навивачите на Мидлзбро се горди следбеници на својот клуб кои неможат да трпат коментари од типот `заебан клуб` `потпросечен клуб`. Не зборуваме така за другите не сакаме да зборуваат така за нас, посебно не откако изигравме, според истоимениот фантомџ, `фантастичен натпревар` против Арсенал.

Ни селди мечот со Валенсија од ЛШ. Резултатски без никакви императиви, но сепак убаво е да се задржат добрите резултати во низа.:chelsea 2:

Pre-match briefing.

ШЕВА ПРЕЗАДОВОЛЕН ПО ГОЛОТ ПРОТИВ САНДЕРЛЕНД

Јас ќе го заменам Дрогба

Андриј Шевченко им порача на фановите на Челзи да не стравуваат по повредата на Дидие Дрогба бидејќи тој е подготвен да ја преземе одговорноста како замена за ццрномурниот голгетер.

Украинецот по подолга пауза доби шанса во првиот тим на мечот со Сандерленд и веднаш му се заблагодари на Аврам Грант за довербата запишувајќи се во листата на стрелци.

"Се чувствувам одлично, навистина верувам дека можам да го заменам Дрогба. Знам дека Дидие е фантастичен напаѓач, постигна многу важни голови за нас во последните неколку години, но верувам и во своите квалитети. Ми беше дадена нова шанса што планирам максимално да ја искористам", истакна Шева за англиските медиуми.

Поддршка за Украинецот пристигна и од Аврам Грант, кој најави дека Шева во иднина многу почесто ќе се наоѓа меѓу првите единаесетмина на "сините".

"Воопшто не се сомневам дека Шева ќе одговори на предизвикот. Станува збор за роден напаѓач, играч што знае како да постигне гол од секоја можна позиција. Точно е дека имаше проблеми во првата сезона тука, но мислам дека сега ќе го покаже своето вистинско лице. Лани тој постигна 14 гола за Челзи, сезонава веќе има четири. Верувам дека голгетер како Шева може оваа сезона да ја заврши со дваесетина погодоци на своето салдо", прокоментира менаџерот на Челзи.

Челзи изигра 0-0 со Валенсија. Рутински, без никаков императив.
Според составот, Аврам нешто си експериментирал, играле Шевченко, Пизаро и Калу од стартот, Бен Хаим исто играл, бекови биле Фереира и Бриџ, т. е. не играле стандардните бекови, Белети, кој влегол 20ина минути, и Ешли Кол...
Match report.
Сепак, овој меч не беше толку важен, важно е она во недела, дербито со Арсенал на Емирати. Без Дргоба ќе биди потешко, ама се надевам дека Шевченко добро ќе го замени и нормално, Челзи да победи.:chelsea:

GO GO GO BLUES!!!:chelsea 4:
BLUE IS THE COLOUR!!!:chelsea 2:

jas na sportska nereseno go cekam celzi da zavrsit ama ke vidime
Епа ги фати, а?
ay.gif
Бај д веј, честито пласман даље.

НОВ ДОГОВОР ЗА МЕНАЏЕРОТ НА АНГЛИСКИОТ ВИЦЕПРВАК

Грант уште четири години во Челзи

Роман Абрамович реши да го награди својот добар пријател Аврам Грант за добрата работа што израелскиот стратег ја врши откако го наследи Хозе Мурињо на менаџерската функција во Челзи.

Така, Грант вчера потпиша нов четиригодишен договор како менаџер на актуелниот англиски вицешампион, ставајќи крај на шпекулациите дека по завршувањето на оваа сезона ќе биде заменет со некој елитен стратег (се шпекулираше со имињата на Хидинк, Рајкард и Липи).

"Можеме да потврдиме дека потпишавме нов договор со Аврам Грант. Сите во клубот се презадоволни од работата на Грант, и напредокот во играта откако овој стратег ја презеде контролата над првиот тим. Се надеваме дека под водство на Грант нашиот клуб ќе освои многу трофеи", стоеше во соопштението на гигантот од Стемфорд Бриџ.

На овој начин, челниците на клубот очигледно сакаат да влијаат позитивно врз атмосферата во тимот во пресрет на неделното дерби со Арсенал, на кое "сините" се надеваат дека ќе ја намалат негативата во однос на лидерот на табелата што во моментов изнесува три бода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom