Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фереира, лев бек:uvo:
На десен бек, неговата природна позиција, не го бива, па лев бек...
Само ко ги нема и Бриџ и Кол, мора така...:toe:

Каков гол на Алекс само за одмарање на очите.

Морам да признаам, прекрасни беа головите на Дрогба и особено на Алекс! Ги видов подоцна, не го гледав мечот, ама немам зборови за голот на Алекс..

Bravo Drogba dokaza deka sekogas si go sakal i sekogas ce go sakas Chelzea.Cestitki za pobedata nad Middlesbrough.

Ајде честито и уште еднаш се покажа дека морате да го задржите Дрогба оти без него нешто не правите:salut:

Ајде честито и уште еднаш се покажа дека морате да го задржите Дрогба оти без него нешто не правите:salut:
Тоа е точно.Само не ми е јасно зошто ги задржуваме "ѕвездите" во тимот(Балак и Шева), а овие добрите играчи сме на само еден чекор да ги изгубиме.Стварно не ми е јасна политиката што ја води Абрамович

Тоа е точно.Само не ми е јасно зошто ги задржуваме "ѕвездите" во тимот(Балак и Шева), а овие добрите играчи сме на само еден чекор да ги изгубиме.Стварно не ми е јасна политиката што ја води Абрамович

Тоа е човек кој вложува во фудбалот, а не се разбира од него:toe:

хехе.Кога ќе дојде на просјачки стап пошто уложувал без потреба белким ќе му дојде паметот.
P.S. Само има една тажна вистина"Таквите како него кога ќе останат без денар...Одат у банка разменуваат 200 евра и готово"хехе
Напред Челзи и господ нека им помогне со газдата.

dfgns2.jpg

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Незнам дали сте го виделе ова.Се утепав од смеење.Нема везе и така више не е тренер.

Челзи си газат. Малуда стрелец :)

Потоа Дрогба за сигурни 2-0 ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom