Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тен Кате се сели во Челзи
Челниците на Челзи и холандскиот клуб Ајакс постигнаа договор и досегашниот тренер Хенк Тен Кате доби дозвола да замине во Лондон. Поранешниот помошник на Рајкард најверојатно ќе помага и во Челзи.
„Постигнавме договор и Тен Кате има отворена врата, доколку сака може да се пресели во редовите на Челзи“, порачаа од Ајакс. Откако доби зелено светло, се очекува дека Тен Кате многу брзо ќе ги договори сите детали околу новиот договор со лондонскиот клуб.
Според англиските медиуми, Холанѓанецот би требало да стане помошник на менаџерот на Челзи Аврам Грант. Пред да го преземе Ајакс, Тен Кате беше помошник на Франк Рајкард на клупата на Барселона кога каталонскиот клуб ја освои европската титула.

Тен Кате се сели во Челзи
Челниците на Челзи и холандскиот клуб Ајакс постигнаа договор и досегашниот тренер Хенк Тен Кате доби дозвола да замине во Лондон. Поранешниот помошник на Рајкард најверојатно ќе помага и во Челзи.
„Постигнавме договор и Тен Кате има отворена врата, доколку сака може да се пресели во редовите на Челзи“, порачаа од Ајакс. Откако доби зелено светло, се очекува дека Тен Кате многу брзо ќе ги договори сите детали околу новиот договор со лондонскиот клуб.
Според англиските медиуми, Холанѓанецот би требало да стане помошник на менаџерот на Челзи Аврам Грант. Пред да го преземе Ајакс, Тен Кате беше помошник на Франк Рајкард на клупата на Барселона кога каталонскиот клуб ја освои европската титула.

Abe vaka sega jas mislam i deka trenerot ne e tolku vazen faktor vo klubot samo fintata e toa kako ce go priemat igracite.Za Murinjo stvarno mnogu jak trener mnogu golemi uspesi so site klubovi.A Avram Grant e drugar na rusinov Abramovic i neznam kako ce dojdi rabotata znam deka bil trener na Mahabi Tel Avif i deka imal 3 tituli so niv i deka bil trener na izrael.Ali stvarno ne mu e mestoto vo Chelzea

Kejf ke mi e da se sredi upravata na Chelsea mi nedostiga borbata za titula pomegu 3 velikani kako sto se Manchester UTD Arsenal i Chelsea

Абе се ќе си дојде на свое место само треба да помине време.На клубот очигледно е дека му фалеше нешто уште кога беше Мурињо а сега уште повеќе но ќе се средат работите кога правилниот чоек ќе дојде на правилното место.

На chelseafc.com ништо нема сеуште за Тен Кате.:(
Денес видов по медиумиве дека преговарал, ама ништо не гледам официјално...:nesum:

Доаѓањето на Тен Кате во Челзи е само преоден чекор. Крајниот резултат ќе биде Рајкард на клупата на Челзи. Наследник на Аврам Грант во Челзи ќе биде сегашниот тренер на Барселона, Франк Рајкард пишува The Daily Mail, кој се повикува на извори од Холандија.
„Јавна тајна е дека ова е последна сезона на Рајкард на клупата на Барселона. Следната сезона ќе го преземе Челзи, Хенк тен Кате ќе му биде помошник, додека Аврам Грант ќе се врати на местото фудбалски директор“, наведува близок извор за весникот.
The Daily Mail додава дека тоа ќе значи зелено светло за доаѓање на ѕвездата на Ајакс, Јан-Клас Хунтелар на Стемфорд Бриџ.
За оние што не знаат, да потсетиме дека Рајкард и Тен Кате беа дел од тандемот кој со Барселона ја освои Лигата на шампионите 2006 година.

Доаѓањето на Тен Кате во Челзи е само преоден чекор. Крајниот резултат ќе биде Рајкард на клупата на Челзи. Наследник на Аврам Грант во Челзи ќе биде сегашниот тренер на Барселона, Франк Рајкард пишува The Daily Mail, кој се повикува на извори од Холандија.
„Јавна тајна е дека ова е последна сезона на Рајкард на клупата на Барселона. Следната сезона ќе го преземе Челзи, Хенк тен Кате ќе му биде помошник, додека Аврам Грант ќе се врати на местото фудбалски директор“, наведува близок извор за весникот.
The Daily Mail додава дека тоа ќе значи зелено светло за доаѓање на ѕвездата на Ајакс, Јан-Клас Хунтелар на Стемфорд Бриџ.
За оние што не знаат, да потсетиме дека Рајкард и Тен Кате беа дел од тандемот кој со Барселона ја освои Лигата на шампионите 2006 година.

ah bre, cel svet go obozava fudbalot na barsa, hahaha, nekoi tolku mnogu sto se obiduvaat da go spojat i trenerot i poranesniot asistent

dobro, dobro, nemam nisto protiv necii ambiciini, rajkard e mnogu verojatno deka ke bide sloboden slednata godina osven ako ne se povtorat CL i La Liga ovaa godina:pipi:

НЕ и пак НЕ за Рајкард! Ах, што направија...

НЕ и пак НЕ за Рајкард! Ах, што направија...

Taka e i jas napolno se soglasuvam eve uste edno ne za rajkard i od mene.Seto to e samo spekulacii sepak.Inace od nekogo slusnav za Hyding toa bi me izraduvalo najmnogu a Chelzea poleka poleka si se vraka vo forma pozz

Јас верувам дека ако Хунтелар дојде во Челзи, пак ќе станат оние старите Челзи :)

mozebi i chelzi ke go napravi tim sto ke bide najdobar za gledanje:)ama rezultati ke nema nikoj kako sto imase murinho-specialniot

Koga dojde murinjo vo chelsea bese malo ime vo fudbalot...dojde od porto koj pred toa go napravi evropski sampion...a sepak ne bese proslaven vo javnosta.. toa go napravi koga dojde vo chelsea so sto i samiot se narece specijalen mislam ako ne gresam.... Golema greska e da se bara rajkard bidejki ne znaci ako nekoj trener ima golemo ime i deka e dobar strucnjak toa go dokaza murinjo koj sega e veke proslaven vo javnosta toa e fakt..

Тен Кате именуван за асистент на Аврам Грант
Челзи денеска и официјално постигна договор со Ајакс околу преселбата на Хенк Тен Кате на „Стемфорд Бриџ" каде ќе биде именуван за асистент на првиот менаџер на „сините" Аврам Грант. 52-годишниот Тен Кате беше асистент на Френк Рајкард во Барселона 2006 год. кога каталонците ја освоиа и Лигата на Шампионите и шпанската Примера, а потоа беше именуван за прв тренер на Ајакс, со кого нема забележителни резултати- за 2 год. не успеа да го внесе тимот од Амстердам во Лигата на Шампионите, поради полошата гол разлика минатата сезона не го освои холандскиот шампионат, а Динамо од Загреб го исфрли од Лига Купот на Уефа сезонава. Поради евро-квалификациите, викендов нема мечеви во „Берклис" шампионатот, па Тен Кате својата премиера за лондонскиот клуб ќе ја има на 20 октомври, кога Челзи гостува на „Риверсајд" кај Мидлзборо.
tmb_1192042352.jpg

Taka e i jas napolno se soglasuvam eve uste edno ne za rajkard i od mene.Seto to e samo spekulacii sepak.Inace od nekogo slusnav za Hyding toa bi me izraduvalo najmnogu a Chelzea poleka poleka si se vraka vo forma pozz

потпиша со русија уште две години

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom