Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова со Тен Кате изгледа дека планираат да го шутнат Аврам, па се чека лош резултат на Челзи, и погодете кој ќе превземе после :pipi:

Aj chestoto pobeda protiv Valencia, ja gledav utakmicata i Chelsea igraa mnogu dobro zemajki vo predvid deka Valencia se mozebi najnezgodniot tim koga igraat doma. Deneska protiv Bolton mislam deka vi e sigurna pobedata. Gi gledav Bolton (so pola prv tim) protiv Rabotnichki i mozam da kazam deka se mnogu slab tim. Nemaat nikakva povrzanost nitu pak taktika nitu pak znaat koj kade igra, poslab tim vo Premiership ne sum videl od vremeto na Lids koga bea ispokarani.

Bolton 0-1 Chelsea

Стрелец Калу во 41 минута.
Аиде тргна на поарно... малце.

Ај честито победа, па да видиме и уште подобро од Челзи :)

cestito pobeda a znaev deka ke se opravat ke tepat i slednoto kolo so koj i da igraat

Se slusat glasini za Hyding deka ce idel vo celzi a za Avram ne veruvam deka ce ostani fazla od mesec.
P.S.Cestita pobeda nad Bolton

Хатем Тен Гате и официјално е избркан од менаџерското место во Ајакс, не од слабите резултати туку Гате сам побарал да си отиде дека му е понудено место во Челзи и тоа како асистент на Грант. Се очекува наскоро и официјално да преиде во Челзи.

И уште една вест:
Тери е импресиониран од работата на Аврам, и очекува Челзи да продолжат да играат во ист стил како со Болтон.

Само Хидинк ако дојде ќе ни се врати формата и резултатите како во ерата на Мурињо, the special one. Никој друг не може да го замени.

ја мислам ова ќе биде препородување на челзи,тен кејт е одличен,со аврам можда ќе направат успешно дуо.

Само Хидинк ако дојде ќе ни се врати формата и резултатите како во ерата на Мурињо, the special one. Никој друг не може да го замени.

Ах, Мурињо... Камо да може да го замени некој...
Самото име кажува, „The special one“:toe:

ako dojde ten cate sovrseno ke go zameni mourinho veruvaj...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom