Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ај што ме накурчија со играта па и оние хрватски коментатори како шлаг на торта се, ужас невидени.

Или стварно прават фејк за да не го викнат или ств се повреди. Ако добро памтам, и лани ова време мака мачеше со таа повреда.

Брат, не е ова селска лига, па ке веруваат на рекла казала. Клупскиот доктор на Челси ке мора да прати снимки од искинатите мускулни влакна на ногата на Коста ако е истегнат мускул на пример, или што и да е показателот за повредена препона.

tumblr_nlmfmfgt4q1shaydvo1_500.gif

tumblr_nlmg1k1lRA1shaydvo1_500.gif

tumblr_nlmjrnsuiF1sscln5o2_500.gif

tumblr_nlmj4sewC81sscln5o1_500.gif

tumblr_nlml81yxkJ1sscln5o2_500.gif

Хазард :love:

Гледам на резултати 2-0 викам лејј у пм растураат сигруно 5 ќе дадат,после неколку минути само што влегов у спортска 2-2 у пм :mad:
Дефинитивно Мур треба да ги среди некои играчи фино лепо на клупа и да нема секирации.
Посебно Рамирес и Оскар,ептен се паднати од форма тоа чудо нешто,дали дека дојдоа нови играчи незнам што е работата.
Можевме и те како да ја кикснеме оваа и Сити циганите да ни се доближат,а одморени беа сите.

Sme tepale denes, a? Na stakleni noze povtorno.. a bashka i golot na Remy, hehe, kakvi gzlaci sme toa nevideno neshto. Beter gzlaci sme od United koa pola od mechevite vo vremeto na Fergi edna sezona gi dobivashe so po 1-0 i toa so pacerski gol, i posle toa celo vreme vlechenje po teren, samo sho nie imame bar 2 pati bolji igrachi od togashnite Fletcher i kompanija.

Ниту тоа на Фергусон, ниту ова сега нашево не се вика среќа.

Splet na okolnosti? :D

Погледни го убаво третиот гол. Се работи за фино изработена, школска акција. Реми со послабата нога шутна па затоа топката едвај се дотркала и се чини дека голот беше на среќа.

Головите од Хазард и Коста не беа исто така сплет на околности или среќа. Среќа беше на пример промашениот пенал на Меси на Ноу Камп во полуфинале. Ова сепак е нешто друго.

Погледни го убаво третиот гол. Се работи за фино изработена, школска акција. Реми со послабата нога шутна па затоа топката едвај се дотркала и се чини дека голот беше на среќа.

Головите од Хазард и Коста не беа исто така сплет на околности или среќа. Среќа беше на пример промашениот пенал на Меси на Ноу Камп во полуфинале. Ова сепак е нешто друго.

Ne i ne mislev na deneshniot natprevar, mislev gzlaci u smisla se provlekuvame celo vreme so slaba igra i pak osvojuvame 3 bodovi. Ne go gleav mechov, ama chim vodish 0-2 protiv Hull i ti prai 2-2 i ti ja stava pobedata pod znak prashalnik, sigurno ne e dobro.

Se dur ne dojde nekoj i ne tresne onaka kako sho ne tresna PSG (moze ne ne tresna ali ne izbaci iako prviot mec sigurno trebase so 3-1 da tepaat) kako United na primer na istiot nacin kako denes protiv Liverpool nema da im dojde pamet.

Nemoj da mi kazes deka istata igra ja igra Chelsea sega i u prviot del od sezonata. Da beshe City onoj od pred 2-3 godini koga redovno davashe po 3-4 parchinja na mec, odamna ke se boreme za top 4. Pod toa podrazbiram splet na okolnosti vo nasha polza, isto ko Fergi so United 2-3 sezoni posle 2007/08 sezonata koa ne raspolagase so roster na igrachi vo zivotna forma od tipot na Ronaldo, Tevez itn

Ne i ne mislev na deneshniot natprevar, mislev gzlaci u smisla se provlekuvame celo vreme so slaba igra i pak osvojuvame 3 bodovi. Ne go gleav mechov, ama chim vodish 0-2 protiv Hull i ti prai 2-2 i ti ja stava pobedata pod znak prashalnik, sigurno ne e dobro.

Se dur ne dojde nekoj i ne tresne onaka kako sho ne tresna PSG (moze ne ne tresna ali ne izbaci iako prviot mec sigurno trebase so 3-1 da tepaat) kako United denes protiv Liverpool nema da im dojde pamet.

Не играше целиот тим слабо, туку само одбраната. Затоа и ги примивме тие два смешни погодоци. До тие моменти баш игравме на ниво. Пак ќе речам, не е провлекување. Акумулирано искуство и фудбалско знаење, може да се нарече. Не можеме да очекуваме секогаш дa победуваат со повеќе од еден гол разлика. Сепак ова не е Примера.

Вториот дел од сезоната не го играме сјајно. Малку и се разгаливме после првите четири месеци. Но тоа е нормално. Никој не може да игра на високо ниво во континуитет. Пад на форма е очекуван, особено кога тренерот послабо ротира и форсира се едни исти играчи.

Треба сепак да не радува едно нешто. Дури и со послаба игра, победуваме. И тоа е добро и тоа е правилниот пат кон целта да се стане уште поголем клуб.

Треба сепак да не радува едно нешто. Дури и со послаба игра, победуваме. И тоа е добро и тоа е правилниот пат кон целта да се стане уште поголем клуб.

Sepak nema da se proshetame do titulata. Kje ima stresovi. :icon_mrgr:

Sepak nema da se proshetame do titulata. Kje ima stresovi. :icon_mrgr:

Јас не знам зошто воопшто се создаде таква атмосфера на 14 кола до крај на сезоната, дека Челзи е веќе сигурен шампион. Можно да е тоа поради некои англиски медиуми. Има уште за играње, три дерби натпревари, едно незгодно гостување кај КПР и заостаната со Лестер. Во Премиер Лига нема бесплатен ручек.

Ниту еден од тимовите што ви се конкуренти не изгледа способен за да ги победи сите до крај.
И да губите поени вие, ке губат и Сити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom