Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Costa, Kurtoa, Fabregas, Drogba, Hazard, Willian, Shurrle.... ajde ajdeeee kje se gazi !

Час играме против Реал Сосиедад во 20:45, пренос нема да има на СК, постирајте стримови пред утакмицата.

Тие што планирата да ја гледате утакмицава вклучетесе порано на Челзи ТВ односно 1 сат порано ке имало претставување на екипата за новава сезона. Имаше таква најава на официјалната страница на Челзи.

Тие што планирата да ја гледате утакмицава вклучетесе порано на Челзи ТВ односно 1 сат порано ке имало претставување на екипата за новава сезона. Имаше таква најава на официјалната страница на Челзи.
Не сум сигурен само дали ќе пуштат пренос од претставувањето.
Во секој случај, мора победа вечер. Картите се распродадени, новите играчи прв пат ќе играат на СБ.

Не сум сигурен само дали ќе пуштат пренос од претставувањето.
Во секој случај, мора победа вечер. Картите се распродадени, новите играчи прв пат ќе играат на СБ.
Би требало да го пуштат. А и баш сега гледам дека Челзи ТВ ке можит да се гледат бесплатно на официјалната страна за време на натпреварот.

Chelsea team tonight: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Ake; Fabregas, Matic; Ramires, Hazard, Schurrle; Costa.

Chelsea subs: Cech, Schwarzer, Azpilicueta, Christensen, Filipe Luis, Zouma, Mikel, Oscar, Van Ginkel, Salah, Moses, Willian, Torres.

Мене повеќе на 4-3-3 ми личи ова, остајте ; шо е ставано кај шо е ставано :)

Kakva i formacija da igraat bitno e hemija da ima megu igracite, ne bleskaa bas u toj del u predsezonata, ke vidime vecer do kaj sme :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom